Az ész megáll, hogy Gyöngyösi Márton mekkorát képes hazudni a magyar emberek szemébe!

2022. február 04. 13:55

Jó, hogy nem szakadt rá a plafon a Gyurcsány-Dobrev-villában!

2022. február 04. 13:55
null
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

„A Jobbik európai parlamenti képviselője ma tartott egy sajtótájékoztatót, ahol elmondta, hogy Orbán Viktor a konzervatív pártok madridi találkozóján leült tárgyalni George Simion-nal, a hírhedten magyarellenes román politikussal. Csakhogy, ezt a Simion-t és a pártját a szervezők meg sem hívták a találkozóra. Amikor pedig mégis elment, a biztonsági őrök egyszerűen kidobták. Orbán Viktornak pedig természetesen eszébe sem jutott egyeztetni vele.

Magyarán Gyöngyösi Márton egy bődületesen nagyot hazudott! Jó, hogy nem szakadt rá a plafon a Gyurcsány-Dobrev-villában!

Gyöngyösinek egyébként nem ez volt az első olyan mutatványa, ami után az ember a fejét fogja. Emlékezetes, hogy még megboldogult zsúrnáci korában egy országgyűlési felszólalásában listázni akarta a zsidó származású magyar állampolgárokat. Majd vett egy nagy fordulatot, megvilágosult, és most elkezdte a volt kommunisták, a Gyurcsány-párt szekerét tolni. Ehhez külön gratulálunk!”

Rég cáfolt álhírrel támadja Orbánt a Jobbik

„A saját nemzetébe éket verő” Orbán Viktor adjon számot, miért ül le egy asztalhoz Madridban a szélsőséges magyarellenes román AUR párt vezetőjével– követelte a Jobbik alelnöke, Gyöngyösi Márton és párttársa, Fazakas Attila péntek déli sajtótájékoztatóján. Eközben négy nappal ezelőtti a hír, hogy George Simion amúgy annak ellenére ment oda, hogy meg se hívták, és tegnap óta tudjuk, hogy maguk a biztonságiak dobták ki, amikor mégis megpróbált bejutni. Bővebben is érdekel..

„A saját nemzetébe éket verő” Orbán Viktor adjon számot, miért ül le egy asztalhoz Madridban a szélsőséges magyarellenes román AUR párt vezetőjével– követelte a Jobbik alelnöke, Gyöngyösi Márton és párttársa, Fazakas Attila péntek déli sajtótájékoztatóján. Eközben négy nappal ezelőtti a hír, hogy George Simion amúgy annak ellenére ment oda, hogy meg se hívták, és tegnap óta tudjuk, hogy maguk a biztonságiak dobták ki, amikor mégis megpróbált bejutni.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2022. február 05. 01:09
Először csak egy elit-nácinak gondoltam, akit bedaráltak a koalíciós pszichotréningeken, de most már inkább tűnik egy jól felépített, gátlástalan ügynöknek. Azt nem értem, hogy miért van még a Jobbiknak akár csak egy tagja is? Úgy tűnik, hogy az Árpád-sávos masírozókat felfalta a US Democratic agyú koalíciós zabálógép, és hátul kitojta a Dobrev Klára képeket puszilgató agyhalottakat.
Imre Debrecen
2022. február 04. 18:40
HAZUDNI NEM SZABAD!! "Mint a G4media román portál kiderítette, Simion állításaiból csak annyi volt igaz, hogy ott volt Madridban, viszont a találkozóról kirúgták, így persze a nyilatkozatot sem írhatta alá." (Forrás: foter.ro) "G4Media: Hazudott George Simion, amikor azt állította, hogy részt vett a madridi csúcson. Valójában kirúgták a találkozóról - a Transindex.ro portálról" (Forrás: transindex.ro) "Mégsem volt ott: kidobták a konzervatívok madridi találkozójáról a magyarellenes román politikust rtl.hu Ma 10:15Külföld Az Orbán Viktor részvételével zajlott gyűlésen román sajtóhírek szerint a Fidesz tiltakozása miatt nem lehetett ott a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) párt társelnöke, George Simion." Hírforrás: m.hirstart.hu)
Parm
2022. február 04. 17:17
Jobbikosok ezt a feladatot kapták, ezt kell teljesiteni a mandátumért cserébe. A túlélés a tét a sok parazitának.
Akitlosz
2022. február 04. 15:00
Nem tudom, hogy ki a szerző, de valaki fizetett zugfészbukkoló lehet, mint a többi, akiknek a fészbukkos firkálmányait a Mandiner újságcikként adja el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!