A nép szava Isten szava

2022. január 29. 20:48

Létrejön a „nemtelen ember” szép új világa, vagy megvédjük önmagunkat a pusztulástól.

2022. január 29. 20:48
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Egészen sajátos helyzetet teremtett az április 3-i parlamenti választások kapcsán az, hogy egyszerre népszavazás is lesz négy kérdésben. Erre még nem volt példa a magyar demokrácia több mint harmincéves történetében, s ez egyben új politikai kihívást is jelent.

Ez ugyanis azt jelenti, hogy a kampány hátralévő időszakában egyre inkább előtérbe kerül a gyermekvédelmi törvényt megvédeni hivatott népszavazási kezdeményezés mint a legújabb törésvonal, amelyik – akárcsak a többi – élesen és radikálisan szembeállítja a nemzeti konzervatív tábort és a globalista, LMBTQ-propagandát, valamint a genderideológiát támogató balliberális tábor között.

A téma súlyánál és jelentőségénél fogva érdemes átgondolni: hogyan jutottunk el odáig, hogy a genderideológia közvetlenül és jelenvalóan veszélyezteti az évszázadokon át megélt, megszokott s jól bevált családmodellünket, sőt a normális férfi-nő viszonyt? Hol vannak ennek az életidegen ideológiának a gyökerei, s hogyan jutottunk el odáig, hogy az ember normális földi létmódjának alapjai kezdenek széthullani, ami általános pusztulással fenyegeti az emberi fajt?

Minden azzal kezdődött, hogy a felvilágosodástól, a francia forradalomtól kezdve fokozatosan elvesztettük az Istenbe, vagyis egy felettünk álló entitásba vetett hitünket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. január 30. 07:32
A PROBLÉMA GLOBÁLIS, A MEGOLDÁS SEM LEHET LOKÁLIS! A világ proletárjai egyesüljetek! szlogenre hasonlatosan kell egyesíteni a konzervatív erőket egy internetes televízió révén, amelyen kezdetben, amíg nem áll fel egy stáb, addig a nemzetállami konzervatív tévékből kell szemlézni azokat a műsorokat, amelyek a világ globális és lokális konzervatív szemszögből értékelt problémáit mutatják be, elemzik és kínálnak megoldást. KUTYAHARAPÁST SZŐRIVEL!!!! Ha ők mindent birtokolnak, akkor nekünk is mindenhonnan elérhetőknek kell lennünk és áramoltatnunk kell az információt, hogy demográfiai mélypontra van más megoldás, mint a migráció, a woke és cancel culture helyett milyen utakon lehetne feldolgozni a gyarmatosítók mai problémáját, a német nemzeti bűntudat feldolgozására a Holocauszt kibeszélésre, a környezetszennyezés felszámolására valós lehetőségek bemutatása, a vízgazdálkodás, éhínség felszámolására, a transznacionális tőke kiszorítása a hatalomból, a migráció kezelése, a visszatelepítések lehetséges megoldásai stb.
AROON
2022. január 30. 04:19
Nemtelen emberek! A szó, szoros, és átvitt értelmében is. Ez a liberálisok fő ismérve.
kovsa
2022. január 29. 21:43
Az ellenzék arra fogja buzdítani híveit, hogy érvénytelenül szavazzanak a népszavazáson. Az lenne a javaslatom a szavazat számlálásra, hogy mindenki, aki a parlamenti választáson megjelenik az egyben megjelent a népszavazáson is. Aki nem ad le érvényes, igen vagy nem, szavazatot, azt tartózkodott kategóriába kell sorolni, és mint ilyen a nemekkel együtt kell kezelni. Így a népszavazás biztos érvényes lesz és a nemek aránya várhatóan 99 százalékos.
I_Isti
2022. január 29. 21:33
https://www.hetek.hu/cikkek/hatter/2022januar/a-szekularizmus-balvanyimado-hitrendszere-a-szivarvanyvallas (Bocs, tudom, hogy fizetős) De a fenti írás szerint maga a szivárványos mozgalom is egy vallás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!