Egyesült Európa?

2021. december 05. 08:05

Ha nem szabadulunk meg a politikai kalandoroktól, akkor létrejöhet a két sebességes Európa.

2021. december 05. 08:05
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„A jövő héten hivatalba lépő német kormány programjában célként egyfajta európai föderáció terve is szerepel. Ha a jövő évi választáson Macron újra nyer Franciaországban, és a Draghi kormány marad Olaszországban, akkor ez a terv nem is annyira irreális. Különösen akkor ha olyan országokban mint Orbán Magyarországa, illetve Kaczynski Lengyelországa végre megszabadulnak ezektől a politikai kalandoroktól.

Ha mégsem, akkor még mindig megvalósulhat a terv azokkal, akik erre hajlandók, azaz létrejön a sokat emlegetett két sebességes Európa. Az már most is nyilvánvaló, hogy az USA és Kína által dominált világban Európának ez az egyetlen, utolsó esélye.
Remélem ezt előbb, vagy utóbb még a magyarok többsége is megérti. Ez a remény még akkor is él, ha visszatekintve a magyar múltba, az látható, hogy majdnem mindig rosszul döntöttünk. Talán ezúttal másképp lesz.

Minél előbb annál jobb.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2021. december 06. 12:22
A kétsebességes EU a kezdetektől létezett.
rókabácsi
2021. december 06. 09:55
csak egy sötét álom az un. egyesült európa! amit sokszínű a népség! nem megy! a bolsevikok is ezen buktak meg!
kaltran
2021. december 06. 07:42
már létrejött tata- a marxista német tőkések lesznek a motor a többi meg le van szarva
DE JÓ
2021. december 05. 22:30
1, Ha az EU nem a belső ideológiai boszorkányüldözéssel, nem a nemzetállamok erőszakos szétverésével, a Marxizmus terjesztésével, az LMBTQ, BLM, Cancel és Woke kultúra importjával foglalkozna, hanem a valóban fontos kérdésekkel, akkor talán gyorsabban tudna erősödni, végre kifelé egységesen tudna megjelenni, és újra tényezővé tudna válni. 2, Tényleg az akadályozza az EU fejlődését, hogy Magyarország határán kerítés gátolja a migránsok beözönlését, hogy Magyarországra nem lehet teríteni a migránsokat, és hogy Magyarországon nem járhatnak az óvodákba a buzik szakállas királylányokról mesélni? 3, Tényleg az az EU fejlődésének alapfeltétele, hogy minél több mecset legyen, hogy a svédek négerek legyenek, hogy a fiúk tüllszoknyában járjanak, és betiltsuk a karácsony szót? Vén, sértődött, hiteltelen, hülye lettél, Kaltenbach.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!