Fekete-Győr András: tátongó űr a fedezetlen vigyor mögött

2021. október 06. 09:50

Egy üres edény, amit a párt alkalmazásában álló marketingesek időről-időre megtöltenek valamivel.

2021. október 06. 09:50
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Hírklikk

„Előválasztáson való lebőgésének másnapján a rádióműsorba érkező politikai selyemfiú, Fekete-Győr András munkahelyem folyosóján parádézott. Tükör előtt begyakorolt magabiztossága és személyiségét kiváltani hivatott millió dolláros mosolya a régi volt – mintha nem is tegnap szenvedett volna megsemmisítő vereséget. Az új politikai degeneráció egykori miniszterelnök-jelöltjén egyáltalán nem látszott, hogy épp most vitte mélypontra pártját, a Momentumot. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy értené: az ellenzéki választók nem kérnek belőle. Mindössze egy üres edény látszott, amit a párt alkalmazásában álló marketingesek időről-időre megtöltenek valamivel: vagy azzal, hogy az MSZP egyenlő a Fidesszel, úgyhogy ő majd elszámoltatja az elmúlt harminc év elitjét, vagy azzal, hogy az MSZP nem egyenlő a Fidesszel, tehát neki hazafias kötelessége összefogni az elmúlt harminc év elitjével, de a győztes választás után három nappal már indulhat is a felcsúti per.

Mégsem hiszem, hogy a párt küldöttgyűlése elzavarja Fekete-Győr Andrást a Momentum éléről, hisz a mozgalomnak az ő üressége nem pusztán a végzete, de egyben a sikere is. Berg Dániel, Donáth Anna, Hajnal Miklós, Orosz Anna vagy Soproni Tamás bizonyára alkalmasabbak nála, de bármelyikükkel az élen a végén még valamilyen lenne a Momentum, és akkor többé már nem lehetne akármilyen. Úgy tűnik, a taktikailag értékes marketing-szuperpozíció a huszonegyedik században már többet ér, mint egy bármire is alkalmas vezető, aki annyit azért megértett a világból, hogy legalább akkor ne vigyorogjon, amikor az ellenőrzőjébe karót kap.”

Kép forrása: Fekete-Győr András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2021. október 10. 17:15
Tévedés A jelenlegi momentumosok egyikével sem lenne valamilyen a párt
Kétes
2021. október 06. 19:51
Robicsek! Tévecc! A momentumosok értelmetlennek látták az előválasztást emiatt nem szavaztak. Azt, hogy az előválasztást magát látták értelmetlennek, vagy elment a kedvük az egésztől, mert Budapesten csak rosszabb lett a helyzet, vagy csak egy nemzedéki probléma, hogy nem kitartóak, 2022 adja meg a választ.
annamanna
2021. október 06. 16:42
Karigeri is vigyorog, ha kell ha nem. Sőt, neki még inkább védjegye a vigyora. Persze Kunhalmi rajtuk is túltesz. Őt már csak Novák Katalin übereli.
yndi
2021. október 06. 16:26
Hülyeségek alpári stílusban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!