Na én ezt nevezem normalitásnak

2021. augusztus 18. 11:14

Nem kell abnormálisnak tartani azt, aki nem úgy él, vagy úgy látja a világot, ahogy én, vagy a törzsem.

2021. augusztus 18. 11:14
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Na én ezt nevezem normalitásnak. Na nem ahogy Kassai Lajos él, mert én nem tudnék, és nem is akarok így élni. Hanem, hogy nem kell abnormálisnak tartani azt, aki nem úgy él, vagy úgy látja a világot, ahogy én, vagy a törzsem. Ne adjisten még baráti jobbot is lehet nyújtani. És nem kell téríteni, elég élni hagyni a másikat. Tele van a tököm az acsargással, főleg, ha megélhetési.

Ja igen. Ez egy »náci« lapban jelent meg. Bár a főszerkesztő elmondott. Viszont ismerem az interjúalanyt, és tudom, hogy bárkivel leül, bárkinek nyilatkozik, bárhova elmegy, ha hívják. Ha a DK megkeresné, annak is. És ugyanezt mondaná, ugyanígy. Mint én, vagy Puzsér, meg még egy maroknyi ember.”

Fotó: Kassai Lajos, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2021. augusztus 19. 14:36
"Mint én, vagy Puzsér, meg még egy maroknyi ember.” Jól jövedelmez a mindent fikázunk stílus egy vélt, önmagának tulajdonított, de nem létező erkölcsi magaslatról. Ezek egy sem mutatnak fel alternatívát a bírált politikai oldalakkal szemben. Így meg a demokrácia keretei között értéktelen nyavalygások. A tettek mezején ezek a nyavalygók nem képesek semmire. Lásd pl. Puzsér választási szereplése. Ennek az alaknak is ezt az írását még részben lehetne akár pozitívan is fogadni, ha nem lenne ott a megelőző írások sokasága, ami egy libsi szarkupac képét alakította ki róla.
Kompenzátor
2021. augusztus 19. 09:38
A konzervatívoknak mindigis fontos alapelve volt, hogy mindenki azt csinál amit akar. A SAJÁT KULTÚRÁJÁBAN. A Magyar hazában a Magyar kultúrához kell alkalmazkodni, akinek meg nem tetszik az költözzön oda ahol jobban érzi magát. A "másság" addig oké amíg az adott kultúra keretein belül mozog - mint pl. Kassai. Aki a határokat akarja feszegetni, azzal úgy kell bánni ahogyan Kassai bánna azokkal akik a családja birtokának határait feszegetnék. Ebből a szigorból nem lehet engedni, mert minden olyan nyugati nemzet ami engedett most a szakadék szélén tántorog - a kultúrrombolók köszöntek szépen minden egyes centiméternyi átengedett területet, és aztán nem elégedtek meg vele, hanem onnan szervezték a következő támadásokat.
makám
2021. augusztus 18. 14:11
"„Na én ezt nevezem normalitásnak. Na nem ahogy Kassai Lajos él, mert én nem tudnék, és nem is akarok így élni. Hanem, hogy nem kell abnormálisnak tartani azt, aki nem úgy él, vagy úgy látja a világot, ahogy én, vagy a törzsem. " nade aki a pina helyett a szőrös férfi segglyukat választja, vagy a kisfiúkét, akkor azt ne nevezzük már normalitásnak és ne legyünk már toleránsak. a beteg emebereket ki kell szelektálni a társadalomból. mert bomlasztják.
csuszka
2021. augusztus 18. 12:47
Igazad van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!