A dédszüleimet kényszermunkára hurcolták

2021. február 25. 11:34

Emberek millióinak, köztük a dédapámnak is az életét vette el a gyilkos diktatúra.

2021. február 25. 11:34
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Emberek millióinak, köztük a dédapámnak is az életét vette el a gyilkos diktatúra. A dédszüleimet kényszermunkára hurcolták, ahonnan a dédapám már nem jöhetett vissza. Ma rá és a többi áldozatra emlékezünk, akiknek az életükkel kellett fizetniük, mert a hatalmon lévő emberek félelemre és gyűlöletre építették rendszerüket. Csak akkor nem térhet vissza a múlt, ha emlékezünk, és ha minden múltbéli fájdalmunk mindannyiunk közös fájdalmává válik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. február 25. 21:11
Nem szerencsés dolog egy politikus hozzátartozóival foglalkozni. Annyit kérdeznék meg Feri-geritől: vajon az elhurcolt dédszülei büszkék lennének-e dédunokájukra? Feri-geri ismerte-e a dédszüleit?
johannsebastian
2021. február 25. 20:53
Ezért szolgálod a kiszolgálóit?!
Pitypangocska
2021. február 25. 20:10
Ja, nem nagyszülei, hanem dédszülei. Tévedtem, de a mondandóm ugyanaz.
Pitypangocska
2021. február 25. 19:57
Ha a nagyszüleidet elhurcolták (bár lehet, hogy ez sem igaz), és ezek után baloldali vagy, akkor vagy totális hülye vagy, megtagadod a nagyszüleidet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!