Karácsony Gergely és a nagy nulla!

2019. augusztus 29. 10:29

Szomorú, hogy 2019 Budapestjén egy ilyen szereplőnek van esélye arra, hogy elnyerje a főpolgármesteri címet.

2019. augusztus 29. 10:29
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Hosszú ideje követem figyelemmel Karácsony Gergely politikai pályafutását, és mindig is nagyon nehéz volt eldöntenem, hogyan is lehetne jellemezni az SZDSZ holdudvarából induló, majd pedig a megszűnt SZDSZ holdudvarában landoló közéleti szereplőt. Nincs könnyű dolgom, mivel a baloldal-főpolgármester jelöltjéhez nagyjából csak annyit lehet kötni, hogy minden politikai szövetségesét elárulta, az ENSZ főtitkárságot leszámítva már minden posztra jelentkezett, és amikor valóban alkalma lett volna maradandót alkotnia, akkor csak egy csődtömeget és teljes lepusztultságot hagyott maga Zuglóban. Most főpolgármester lenne, és mivel minden választás kiszámíthatatlan, ezért az is elképzelhető, hogy legalább 2024-ig ő fogja vezetni Budapestet.

Elmúlt 10 éves politikai teljesítményét három szóval lehetne jellemezni: egy nagy nulla. Karácsony volt Horn Gábor táskahordozója, majd mikor látta, hogy az MSZP-SZDSZ kettős hajója süllyedőben van, inkább átnyergelt az LMP-be. Az ökopártban hátba szúrta Schiffer Andrást Bajnai Gordon kedvéért, majd pedig amikor Juhász Péterrel összegründolt pártja is lenullázódott, akkor az Együtt vezetőségét hagyta faképnél, és inkább az általa korábban mélyen megvetett MSZ-ben látta meg a politikai túlélés zálogát.

Szomorú, hogy 2019 Budapestjén egy ilyen szereplőnek van esélye arra, hogy elnyerje a főpolgármesteri címet. Négy évet töltött a parlamentben, öt évet a Fővárosi Közgyűlésben és öt évet egy kerület élén, és mindezek után eddig nem hallottunk tőle egyetlen olyan hosszabb okfejtést, vagy programot arról, hogy mégis milyen fővárost is képzeljenek el a fővárosiak, ha őrá adják a voksukat. Karácsony kampánya semmi másból nem áll, mint a kormány szapulásából, és abból, hogy majd Ő megbuktatja a kormányt egy önkormányzat éléről. Ez bizony programnak kevés, ígéretnek meg meglehetősen olcsó. Harminc évvel a rendszerváltás után Budapest többet érdemelne egy nagy nullánál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2019. augusztus 31. 08:14
Isten irgalmazzon nekünk Budapestieknek ha ő nyer.Vissza hozza ezt a Demszky féle szélsőséges liberálsi bandát a nyakunkban.Mindennap lesz melegfelvonulás,holokauszt megemlékezés,mégtöbb pop-rock fesztivál,az egész város egy lepusztult vigalmi negyed lesz.A város maradékát is átjátszák az izraeli ingatlanbefektetőknek,eladnak mindent ami mozdítható nyugati befektetőknek,és elindulnak az árak felfelé.Állandó harcban állnak majd a kormányzattal,és ennek majd mi isszuk meg az árát.Mivel nem kapnak pénzt teljesen eladósítják a várost.A sok szegény panelprolinak akik majd megszavazzák, semmivel sem lesz jobb.
Kriszta67
2019. augusztus 30. 09:22
Ha Tarlós is fog nyerni, akkor is végtelenül tragikus hogy ennyire ostoba Budapest lakosságának kb 40 százaléka. Hihetetlen, hogy képesek lennének egy ilyen szarkupac kezére adni a fővárost, csak hogy a FIDESZ ellen szavazhassanak.
syphax
2019. augusztus 30. 05:07
"..Karácsony Gergely a nagy nulla!" IGEN "AZ"! És: Karácsony Gergely EGY POLITIKAI HULLA!
Zod
2019. augusztus 29. 18:04
Karácsony egy málészájú nagymama kedvencének néz ki, de közben egy szadeszos rohadék. Egy zuglói autista kisgyerekkel kampányolt, most meg ki akarja lakoltatni a családjával együtt. https://m.origo.hu/itthon/20190829-karacsony-gergely-autista-kisfiu-kampanyeszkoz.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!