Háborús bűnösökkel kollaborál Macron

2019. június 04. 21:37

Macron és vezető miniszterei hazudtak akkor, amikor évekig tagadták, hogy bármilyen bizonyíték lenne a francia fegyverek használatára Jemenben, amelyek több tízezer civil halálát okozták.

2019. június 04. 21:37
Lebanov Barbara
Balra át!

„A korábbi elnök François Hollande és a jelenlegi elnök, Macron tehát annak ellenére döntött úgy, hogy továbbra is fegyvereket szállít háborús bűnökkel vádolt stratégiai partnereinek a Közel-Keleten, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben, hogy teljesen tisztában voltak azzal, hogy fegyvereikkel civileket és gyermekeket is lemészárolnak a 21. század egyik legnagyobb humanitárius katasztrófája során.

Macron és vezető miniszterei hazudtak akkor, amikor évekig tagadták, hogy bármilyen bizonyíték lenne a francia fegyverek használatára Jemenben, amelyek több tízezer civil halálát okozták.

Miután a dokumentum nyilvánosságra került Macron vádat emelt az újságírók ellen és nyomozás indult, aminek egyértelmű célja a megfélemlítés és a szivárogtató forrás megtalálása volt.

A Disclose csoport szerint ezzel Macron hadat üzent a sajtószabadságnak és semmibe veszi annak egyik alapkövét: a forrás anonimitását védő jogot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karaulu
2019. június 05. 20:56
Baloldaliak, DK, MSzP! Tessék menni tüntetni a francia követség elé!
Esvány
2019. június 05. 13:55
Európai értékek, jogállamiság, demokratikus értékek - hogy oda ne rohanjunk! "Harminc külföldi hírszerző tisztet tartóztattak le Szíriában A Szíriai Arab Hadsereg harminc külföldi hírszerző tisztet tartóztatott le amikor Kafr Nabudah elfoglalása után átvizsgálták a várost. Az elfogott hírszerző tisztek brit, BELGA, FRANCIA és NÉMETállampolgárok voltak, valamint volt köztük néhány olyan személy akik Öböl menti országok hírszerző tisztjei. A szíriai hadsereg egy alagútban fogta el őket amikor el akartak menekülni a városból. A külföldi hírszerzők a terrorista csoportok tevékenységét irányították, ám jelenleg őrizetben vannak és kihallgatásuk folyamatban van. A szíriai konfliktus során nem először fordul elő az, hogy nyugati országok titkosszolgálataihoz tartozó személyek esnek fogságba, hiszen ezek az országok már a harcok kezdete óta támogatják a terroristákat, ahogyan például a szomszédos Izrael is. Az Iszlám Állam, a Nuszra Front és a ,,Szabad Szíriai Hadsereg,, nevű terror szervezeteket pedig az Egyesült Államok, Nagy Britannia és FRANCIAORSZÁG hozta létre." https://orientalista.hu/harminc-kulfoldi-hirszerzo-tisztet-tartoztattak-le-sziriaban/ https://dimpenews.com/2019/05/28/syrian-arab-army-captured-30-agents-of-foreign-intelligence-services-including-british-french-and-germans-in-kafr-nabudah/
toef36
2019. június 05. 12:41
Clemenceau gyűlölete a magyarokkal szemben Macron tudatában és indulataiban tovább él, mert nem képes elismerni és elfogadni, hogy Orbán Viktor legalább annyira ismeri Európa történetét, mint a "franciák" elnöke... Ezt a magyarok pontosan érzékelik és pontosan tudják... Meg azt is, hogy ez nem a francia nép létszemléletéből származik, hanem a francia sovinizmus ma is élő önszemléletéből...
Google
2019. június 05. 10:13
Europai ertekek-e a fegyverek? Az ido mulasaval, mi, nem-demokrata, illiberalis egyedek is megtanuljuk, hogy a felretajekoztatas, a hazudozas, a fegyverszallitas igenis komoly europai ertekek. Europai egyesult hazugsagokat a jonepnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!