Az „elit” hálójában

2018. június 01. 09:29

Egy lehetőségünk van: minden lehetséges fórumon alternatívát ajánlani az európai birodalom és kényszerítő eszközeivel szemben.

2018. június 01. 09:29
Lóránt Károly
Magyar Hírlap

 

„Még ha a szeptemberben esedékes újabb olasz választásokon is az euroszkeptikusok nyernek, és a 2019-es uniós választáson is jelentős számban kerülnek »populisták« az Európai Parlamentbe, nyitva marad a kérdés, hogy kit kell meggyőzni vagy legyőzni, ki az ellenfél, hiszen a hatalmi struktúra, amivel küzdünk, informális, háttérhatalom. Követeket nem küldhetünk hozzá, székháza előtt nem tüntethetünk.

Egy lehetőségünk azonban van: minden lehetséges fórumon alternatívát ajánlani az európai birodalom és kényszerítő eszközeivel szemben. Remélhetőleg egyre többen lesznek meggyőzhetők, hogy van más lehetőség is, mint amit az unió jelenlegi »elitje« kínál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2018. június 01. 19:26
"Egy lehetőségünk van: minden lehetséges fórumon alternatívát ajánlani az európai birodalom és kényszerítő eszközeivel szemben." Hagyjuk ezt a süketelést Brüsszel egy impotens társaság. Számtalan ország megszegi a közös szabályokat, és erre mit tesz Brüsszel: kiad egy nyilatkozatot, és annyi. Különben ki kényszeríti Magyarországot hogy EU tag legyen?
zakar zoltán béla
2018. június 01. 11:52
Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
istvánkeve
2018. június 01. 11:28
Nem kell az "egy lehetöség" csölátását népszerüsítenünk: Nagyon sok lehetöségünk van, a "háló" lyukai egyre nagyobbak és biza elég sok háló is van kivetve a világban amiket is kerülnünk kellene. De az Eurorendszer példáján legyünk konkrétak: nem kell különösebben intelligensnek és jó szakembernek lenni ahhoz, hogy felismerjük azt, hogy ennek a rendszernek az alapkoncepciója is már elfuserált, nem müködöképes! Csupán felismernünk kell azokat a seggeket akik ebbe a hálóba szeretnék vinni az országot !
Antigoné
2018. június 01. 10:22
"az Európai Uniót egy birodalomhoz hasonlította. Az euró pedig a hozzá kapcsolódó pénzügyi szabályokkal és a megszegésükhöz fűzött szankciókkal együtt nem más, mint a birodalom összetartásának eszköze, ami az antik Rómában a légiók feladata volt. A birodalom uralkodói a háttérben húzódnak, és csak hálásak lehetünk George Sorosnak, hogy arcot adott e háttérhatalomnak." Igen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!