A Komintern kottájából ír a balliberális média

2017. december 30. 11:25

A liberális gőg ideje elmúlt, a szél már más irányból fúj.

2017. december 30. 11:25
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„Patrióta. Ezt a közbeszédből kikopott szót lenne hivatott ez a konferencia visszaemelni régi rangjába. A patriotizmus ugyanis nem más nemzetek ellen irányul, hanem a saját értékek megőrzésére és erősítésére épít, és elismeri mások jogát ugyanehhez. Ez egy legitim és értelmes vita, amit a hamis politikai korrektség, Willkommenskultur, gender-őrület és más ideológiai szemellenzők nélkül kell folytatni. Az ajtó nyitva áll a párbeszédre, ám csakis egyenrangú felek és alternatívák vitájáról lehet szó. A liberális gőg ideje elmúlt, a szél már más irányból fúj.

A hazai balliberális média ezt idestova tíz éve képtelen elfogadni, inkább a Komintern példáját követve pedofilmentőnek, neonácinak és még ki tudja minek nevezi azokat, akik csupán mást gondolnak a világról, mint ők. A legtöbb ilyen jelzőt egyébként más toleranciabajnokok aggatták azokra a gondolkodókra, akiknek náluk nagyobb a közönsége és hatása.

Mi, magyarok szabadon beszélhetünk és gondolkodhatunk Európa jövőjéről, és annak különböző demokratikus alternatíváiról. A januári konferencia segít megérteni azt, hogy a britek többsége miért szavazott a brexitre, az amerikaiak Hillary helyett miért döntöttek Trump mellett, vagy, hogy miért ilyen népszerűek Nyugat-Európában a protesztpártok. Nem támadni kéne a konferenciát, hanem eljönni, meghallgatni az előadásokat, és értelmes vitát folytatni az ott elhangzottakról!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dugonics titusz
2018. január 01. 22:24
"Mi, magyarok szabadon beszélhetünk és gondolkodhatunk Európa jövőjéről--PLÁNE-- annak különböző demokratikus alternatíváiról." MONDJUK, ha az 'alaptörvényhez' BŐVEN elég volt a KÉTHARMAD akkor a 'TANÁCS' döntéseihez is bőven elég DEMOKRATIKUS lehet! HISZ demokratikusan választott és legitim ott a parlament UGYANÚGY v. ÚGYABBAN a 'Bizottság' kell ahhoz, hogy itthon a bolha köhécseljen?
matykox
2017. december 31. 20:32
Abszolút legitim, abszolút időszerű a téma! Ideje lenne szisztematikusan megkezdeni a hamis terminológiák és fogalmak le- és kiszorítását is először a szaknyelvi, de vele együtt a köznyelvi színpad használatából!
GV0917
2017. december 30. 15:32
Válogattak a Varázsdobozban és egyszerre egy vigyorgó kisördög pattant ki a díszes gombok közül és szélesen rávigyorgott a tudóskutatókra. Köszönöm Tudós uraim, hogy felébresztettek Csipkerózsika álmomból.De előre szólok, hogy én nem félek a keresztvíztől! Ezt tudniok kell, hiszen számtalan fogalomnak köze van hozzám. Már pedig e szinonimákról éppen Uraságtok fosztottak meg "a keresztvíztől!" Mert nézzünk csak egyet:nemzet, nemzeti-van hasonlóság köztem és közte? Van ám! Jaj, de hagy mutatkozzam már be:én vagyok a PATRIÓTA! Mivel atyám (PATER s én az ő fia vagyok.)Hazafi!, Mi a Haza? Nemzet! No itt vagyunk, megint két szitokszó!Minden ami nemzeti,hazafi az antiszemita fascista,,nationalista, nazi,Chouvenista stb.. mindenkor üldözendő, antihumánus, rasszista, homofób stb No ne szaladjunk már előre a Kommintern -hez! A német szocialisták (Karl Kautzky) SÁRGA INTERNACIONALISTA-neveztetett, azért mert a szoci.demek azt mondották: Első a HAZÁM, azután vagyok NEMZETKÖZI. Képzelj eilyen szöveget a DPS-ről- a "túlképzett " elnökével SCHULZ-ival! Akkor most vágjuk a lovaink oldalába sarkantyúnkat és:Alons enfants de la Patria.......
aaabbbccc
2017. december 30. 12:43
meg egy fontos allitas kimaradt ballibek szerint ertelmiseg = baloldal es jobboldal = primitiv bunko ezert kell nekik hevesen kuzdeni, mert a vegen kiderul, hogy nem minden ertelmisegi balos es nem minden jobbos bunko
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!