Szükségünk van Orbánra

2017. április 28. 08:13

Szükségünk van az olyan országokra, mint Magyarország, és olyan kormányfőkre van szükségünk, mint Orbán. A világ Merkeljeivel tönkremegyünk.

2017. április 28. 08:13
Beatrix von Storch
Facebook

„Nagy felfordulás Brüsszelben!

Európa határainak védelmezője, Orbán Viktor magyar miniszterelnök nemrég a plenáris ülés főszereplője volt, majd' az egész terem fejre állt tőle. Levegőt is alig mertek venni. Itt van valaki, aki a keresztény nyugat védelmében lép fel, aki nem hajlik meg Brüsszel akarata előtt, és a végén még arra is időt szán, hogy pár szót váltson velem. 

Ez így nem megy. Tolerancia ide vagy oda. De ő állja a sarat.

Szükségünk van az olyan országokra, mint Magyarország, és olyan kormányfőkre van szükségünk, mint Orbán. A világ Merkeljeivel tönkremegyünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2017. április 30. 14:52
B+. Orbán és csapata már a gatyát is lelopta volna rólatok, mert kell lőrinc barátnak, meg a saját lábán álló pereputtyának. Nálatok az ilyen közpénztolvajok már börtönben lennének, nem a kormányrúdnál!
=nessuno=
2017. április 30. 00:39
OV Merkel embere.
Peter8811
2017. április 29. 15:57
Valószínűleg Merkel együtt végzett Panamában Bokros Lalyossal, pedig mindannyian jobban jártunk volna, ha Moszkvában végeznek Berijával együtt .
csuka
2017. április 29. 09:55
Minden FIDESZ-es bűnözőre szükség van: „Nem hiába várták izgatottan ismerősei Gál Rolandot, a gyilkossági ügybe keveredett korábbi fideszes önkormányzati képviselő és ismerősei péntek este már otthon koccinthattak a behűtött rozéval – bilincsek nélkül.” http://alfahir.hu/2017/04/28/fidesz_dunaujvaros_gyilkossag_gal_roland
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!