A spájzban vannak

2017. március 26. 10:25

Ezek az emberek azt akarják megetetni velünk, hogy jobb lenne nekünk az orosz medve ölelő karjaiban Európa helyett.

2017. március 26. 10:25
Finta Márk
Új Szó

„A torkos orosz ügynökök nemcsaka kolbászunkat akarják, hanem azt is, hogy másképp tekintsünk a világra, mint most. Mondjuk úgy, mint harminc–negyven évvel ezelőtt, mikor az EU funkcióját számunkra még a KGST töltötte be, a NATO-ét pedig a Varsói Szerződés. Szögezzük le tehát, hogy ez valóban háború, méghozzá olyan, amilyennel eddig még csak elvétve találkoztunk.

De ha nem vigyázunk, olyanná nőheti ki magát, mellyel azonban már igen. Az előnyünk annyi, hogy tudjuk, kiken keresztül érkezhet meg ide a háború fizikai valójában is. Az olyanokon keresztül, mint például Marián Kotleba és pártja, a ĽSNS, akiknek messze nem csak az a bűnük, hogy olykor masírozgatnak vagy vonatokon abajgatják a jónépet. Ennél komolyabb fenyegetés ugyanis, hogy egy kétes fehérorosz származású aktivista igyekezett segíteni Kotlebáéknak abban, hogy népszavazást írjanak ki Szlovákia kilépéséről a NATO-ból. De közvetlenül vagy közvetetten, Kotlebáékhoz és a szlovákiai jobboldali szélsőséges szcénához köthető számos Putyint, és a jelenlegi orosz politikát istenítő Facebook-csoport és álhíroldal is, melyekből csak úgy dől az orosz propaganda.

Ezek az emberek azt akarják megetetni velünk, hogy jobb lenne nekünk az orosz medve ölelő karjaiban Európa helyett. Azt akarják megetetni velünk, hogy az úgynevezett fősodratú média kimossa az agyunkat, és csak ők mondják ki az igazságot. Azt akarják elhitetni velünk, hogy a szabadságot bátran lecserélhetjük valamiféle kétes biztonságra, amit ők nyújtanának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. március 27. 03:10
És a szomorú, hogy a magyar, amelyik 40 évig nyögte a ruszki megszállást, most büszkén tapsikol Putyinnak. Persze, lehet azzal jönni, hogy ez más nem az a komcsi szovjet vergődés, de a hatalmi arrogancia, a 17millió négyzetkilométer növelése párezerrel ugyanúgy bennük van. Az ész megáll, hogy ennyire skizó-buta-manupulálható hülyegyerekeket csinált a magyarokból Orbán:( Kovács meg Gergőke a minap az orosz állami takonymédiában sorosoztak egyet. Döbbenet, milyen pincemélyre süllyeszti a fidesz az országunkat:(
krakken96
2017. március 26. 17:45
inkább EU mint SZU de azért nem kell aláfeküdni senkinek.
III. Öreg Banya
2017. március 26. 12:56
Hát sokkal jobb is lenne a még viszonylag normális Oroszország köreibe tartozni, mint a mára totális normálatlanságba süllyedt, az elmebeteg pszichózis jeleit mutató, nihilista és értékvesztett nyugat európa szorításában senyvedni, akik pénzt adnak ugyan, de cserébe a lelkünket, az önazonosságunkat, az értékeinket rontják meg, és veszik el!
Senye Péter
2017. március 26. 12:10
Minden ország élje a saját életét és annyi és olyan kapcsolatot tartson másokkal, amennyit jónak tart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!