A PSD-ALDE-RMDSZ paktumot fel kell bontani

2017. február 03. 10:12

A megállapodó felek egyike és ezzel együtt az egész megállapodás kedd este vállalhatatlanul és véglegesen bemocskolódott és erkölcstelenné vált.

2017. február 03. 10:12
Fall Sándor
Főtér

„Vagyis az RMDSZ támogatni fogja a kormány által javasolt törvényhozási tervezeteket.

Teljesen mindegy, hogy a szöveg azzal folytatódik: a jogszabályokat kezdeményező minisztériumok konzultálni fognak a megállapodást aláíró felek frakcióival, hogy parlamenti támogatást szerezzenek.

Teljesen mindegy, mivel a megállapodó felek egyike és ezzel együtt az egész megállapodás kedd este vállalhatatlanul és véglegesen bemocskolódott és erkölcstelenné vált.

Ezért mocskos és erkölcstelen bármi, amit az RMDSZ ezen a megállapodáson keresztül a jövőben esetleg elér, ha az az ára, hogy támogatni kell ennek a kormánynak bármilyen további kezdeményezését.

Ezt a megállapodást fel kell mondani, mégpedig a lehető leggyorsabban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultra2015
2017. február 03. 13:28
Ha az RMDSz-Ben maradt valami morális tartás a választói felé... léphetne valamilyen irányba és nem lenne kétség őket illetőlen bennünk. Ennyivel tartozik az erdélyi magyarságnak.
alex.leopardi
2017. február 03. 11:20
RMDSZ, nahát,nem vagyok a szavazója,most Orbán miatt szavaztam de az utolsó volt
Julismama2
2017. február 03. 11:02
De mégis kik választottak nem is olyan régen? Nem tudták kire, kikre voksolnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!