Dieter Bohlen for president!

2016. október 17. 13:46

Bohlen mégiscsak egy sikeres vállalkozó, aki több adót fizetett eddig, mint számos eddigi államfő együttvéve. Kiűzné az elnöki hivatal körüli állott lelkipásztor-szagot.

2016. október 17. 13:46
Michael Klonovsky
Junge Freiheit

„Az AfD azt követeli, hogy a köztársasági elnököt a nép közvetlenül választhassa. Ha a nép választhatna, Dieter Bohlen valószínűleg szoros küzdelemben gyűrné maga alá Günther Jauchot. És mit is mondhatnánk Bohlen ellen? Kevésbé vulgáris, mint Gauck, és valószínűleg a legmagasabb szimbolikus tisztségben is kevesebbet hazudna, mint elődei.

Valóságközeli alsóosztálybeli lármázásával kiűzné az elnöki hivatal körüli állott lelkipásztorszagot. Bohlen mégiscsak egy sikeres vállalkozó, aki több adót fizetett eddig, mint számos eddigi államfő együttvéve. Még a legutolsó piszkos viccében is több a valóságismeret, mint az elnöki tisztséggel eddig hírbe hozottaknak összesen.

A szabadsszájú Bohlen megadná a kegyelemdöfést ennek a polkorrekt-jópofizós pozíciónak. Szétzúzná a hitvány realitások talaján. Hogy véget vessen neki. Elvégre az elnöki pozíció helye már jóideje a történelem molylepte fiókjában van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. október 17. 18:35
Az AFD az egyetlen normális, komoly párt Németországban. Hiánypótló, ha nem lenne, akkor ki kellene találni. Ha már Németországban is választhatnának maguknak államfőt a szavazók, akkor ezek után milyen mintára hivatkozhatna a magyarországi hatalom, amiért semmibe veszi a magyarországi szavazók 85,9%-ának az akaratát?
Biedermann
2016. október 17. 14:31
Az AfD és kiadványa most itt kicsit messze ment! Sem Dieter Bohlen,sem a hozzá hasonló önjelölt sztárok nem alkalmasak az elnöki tisztségre,sőt még egy pártelnöki tisztségre sem. "Valóságközeli,alsóosztálybeli" mivolta olyan,mint nálunk Zámbó Jimmy.Na,de kérem?A pódiumom nem rossz,de államelnöknek? Lehet még emlékezni egy Richard v.Weizsaecker-re,aki végtelenül hatékony és sikeres államfő volt ebben az országban.
pollip
2016. október 17. 14:18
Nem biztos, hogy jó lenne, nálunk nem vált be. Volt Megyó, bankár, ért a pénzügyekhez. Volt Bajnai, üzletember, ért a gazdasághoz. Volt GyF, üzletember, gyáros, mindenhez ért. ja, és alulról jött. nagyon. Aztán mégis hova juttatták az országot. Megszorítások, imf hitel........................mindenki tudja.
jappó
2016. október 17. 14:15
Nem biztos, hogy baj lenne! Nekünk is jobb lett volna, ha '90-ben a Patkány helyett a Nemzet Csótánya lesz a Köztársasági Elnök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!