Betűt nem égetünk

2016. október 10. 11:32

A Népszabadság bezárása ellen tüntető tömegben szombat este a Kossuth téren néhányan a Magyar Idők című lap számait égették el. Ezzel a rossz emlékű aktussal messzemenően nem értünk egyet.

2016. október 10. 11:32
A szerk.
Népszabadság (Facebook)

„A Népszabadság bezárása ellen tüntető tömegben szombat este a Kossuth téren néhányan a Magyar Idők című lap számait égették el. A képek körbejártak, a nem túl régen kormányzati támogatással gründolt és állami hirdetésekkel kitömött lap, amely a hírek szerint máris háromezresre nyomta fel a példányszámát, egy merész húzással máris konzervatívnak nevezte magát, a bedarált Népszabadsággal kapcsolatos felületes megjegyzéseiktől most tekintsünk el.

Beszéljünk inkább arról, hogy könyvet, újságot – mindösszesen betűt – nem égetünk. Ezzel a rossz emlékű aktussal messzemenően nem értünk egyet, mert aki nyomtatott szöveget éget, az a mi elgondolásunk szerint borzalmas hagyományokat ápol.

Naná, hogy elítéljük, és tiltakozunk ellene. Meg is kérünk minden velünk rokonszenvező olvasót, támogatót, hogy ne üljön föl az ilyen provokációnak! Mindenki őrizze meg a méltóságát és tartsa tiszteletben másokét!

És senki se kövessen el olyan hibát, hogy Magyar Időket vásárol! Minek?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
booborék
2016. október 17. 18:35
Betűt nem égetünk, hazugságokat nem írunk!
na még ez is
2016. október 15. 12:23
"Beszéljünk inkább arról, hogy könyvet, újságot – mindösszesen betűt – nem égetünk. Ezzel a rossz emlékű aktussal messzemenően nem értünk egyet, mert aki nyomtatott szöveget éget, az a mi elgondolásunk szerint borzalmas hagyományokat ápol." Sztem elég egyértelműen elítéli. Nagyon helyesen.
Korrupt Kornél
2016. október 13. 18:50
balfaszkák, miért nem mondtátok ezt a Kossuth-téren lévőknek, a nagy hangosítón. Nem változtatok semmit e 3 nap alatt sem.
balbako_
2016. október 13. 09:18
A ti ideológiátokon nőtt fel ez a csürhe édes gyermekeitek! Ja hogy kicsit nácik lettek! Istenkém, Német Nemzetiszocialista Munkáspárt a náci párt neve. Ebből ti csak a nemzettől zárkóztatok el a többiért éltek - és fogtok meghalni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!