Dupla vagy semmi

2016. szeptember 15. 21:16

Rettegjen mindenki, hogy ne csupán az a másfél-kétmillió ember szavazzon Orbánra, aki még hisz neki, hanem mindazok, akiket a félelem vagy a gyűlölet nyelvén meg lehet szólítani.

2016. szeptember 15. 21:16
A szerk.
Népszabadság

„Szép református hasonlattal: jönnek, mint a sáskák, egyedül a hatvanezres Kaposvárra hatszázezren. Fölfalják a termést, meghágják a lányokat. Rettegjenek a lányos anyák, zárják kulcsra az ajtókat. Rettegjenek a zsidók, a homokosok, a leszbikusok, a szinglik, mert a menekült muszlimok még annál is sokkal jobban kitolnak velük, mint ahogyan eddig tette azt a heteroszexuális hazai többség.

Rettegjen mindenki, hogy ne csupán az a másfél-kétmillió ember szavazzon Orbánra, aki még hisz neki, hanem mindazok, akiket a félelem vagy a gyűlölet nyelvén meg lehet szólítani. Mit számít, hogy a minap még ők tartották a világ legnagyobb aljasságának a 23 millió románnal való riogatást. Az sem érdekes, milyen indulatok szabadulnak el, a lényeg, hogy a miniszterelnök elégedett legyen.

Mert ha ő egyszer megharagszik, abból még a migránsinváziónál is sokkal csúnyább dolgok sülnek ki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2016. szeptember 17. 02:00
A népszabó szerkesztőségébe kéretik 4 család a Közel-Keletről! Jelige: "Sürgős!"
csurcsányi
2016. szeptember 16. 20:42
A magyar baloldali liberalizmus a GYŰLÖLET eleven megtestesítője.
balbako_
2016. szeptember 16. 15:46
Ahol átcsörtetett a migráns csürhe minden plakát nélkül rettegtek az emberek mert bizony fölfalták a termést, meghágták (volna)a lányokat.Nemrég még 12 évessel is próbálkoztak!)
MZ/X
2016. szeptember 16. 09:03
Minden tiszteletem az orvosigazgatóé és az ápolóké. Sikerült elhitetni ezekkel a barmokkal, hogy ahol vannak, az nem egy elmegyógyintézet, hanem a Népszabadság szerkesztősége, ők nem ápoltak, hanem újságírók... Freud,ha élne, most büszkén csettintene egyet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!