Butulópénz

2016. szeptember 19. 17:58

A „jobban teljesítés” az oktatásügyben az általános felvirágzás hatodik esztendejében sem akar elérkezni.

2016. szeptember 19. 17:58
A szerk.
Népszabadság

„Ahhoz képest, hogy az ilyesfajta tételekre milyen könnyű kézzel szórja a pénzt az Orbán-kormány, általánosságban az oktatással végtelenül szűkmarkú: egy friss OECD-tanulmány szerint az összes tagállam közül (Törökországot, Mexikót, Chilét is beleértve) messze a magyar állam költ a legkevesebbet arra, hogy a diákok használható tudáshoz jussanak. És nem is a 2008-ban kezdődött gazdasági válság, hanem a 2010-es kormányváltás idején fordultak igazán rosszra a dolgok.

»jobban teljesítés« az oktatásügyben az általános felvirágzás hatodik esztendejében sem akar elérkezni. Ami főleg azért baj, mert elképzelhető ugyan, hogy akad valahol a világban olyan tartós és sikeres országfelzárkóztatási projekt, amely nem az oktatás modernizálásával indult, de ezt ugyanúgy titkolják, ahogy a magyar köznevelés rekordáron készült internetes pénznyelőjének létezését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. szeptember 19. 22:40
A szerk. KAPOTT Butulópénzt - ez meg is látszik rajta...
lucabrasi
2016. szeptember 19. 22:19
Ez a "szerk."olyan,mint egy elsüllyedt hajóroncs. Egy darabig még bugyborékol,utána már csak a búvárokat érdekli.
Anonymtalan
2016. szeptember 19. 19:17
Aberrált Szociopata Erkölcstelen Retardált Kretén
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!