Oszt' jó reggelt!

2016. augusztus 02. 18:50

Hiába a tulajdonosváltás, a Class FM-et a Fideszben továbbra is Simicska rádiójának tartják.

2016. augusztus 02. 18:50
A szerk.
Népszabadság

Mert mi derül ki a hatóság hosszú, jogilag körülbástyázott hétfői indoklásából? Bár szerződésüket nem hosszabbították meg automatikusan, a Class FM előtt nyitva a kapu, pályázzon, ha akar. És miért ne nyerhetne az évtizedes tapasztalatokkal, külföldi befektetőkkel bíró rádió, amelynek vezetői az Egyesült Államokban tanulták a szakmát? Mert egyszerűen­ nem nyerhet.

No nem a médiahatósággal szembeni elfogultságunk mondatja ezt velünk. Az elmúlt hét évben egyszerűen megtanultuk: Orbán Viktor engedélye nélkül semmi sem történhet a médiapiacon. Hiába a tulajdonosváltás, a Class FM-et a Fideszben továbbra is Simicska rádiójának tartják.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. október 10. 12:04
Ha nem tetszik az a rádió, akkor nem kell hallgatni és ennyi.
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:41
Nálam korábban mindenhelyiségben egész nap szólt egy-egy rádió. Ma időnként végigtekergetem a skálát oda-vissza hatszor, aztán káromkodva kikapcsolom a picsába,. Én dührohamot kapok ezektől a kurvaszar agyonbasztatott, hányásig ismételgetett nyekergő lófasztudja milyen zenéktől. Egyébként sem látom be, miért kéne az ember minden egyes napjának minden egyes percében valami nyekergő néger picsa éneklését hallgatni. Teljesen érthetetlen.
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:41
Te tippadó vagy a betörőknél?
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:41
Én egy rádiótól nem zenét várok. Zeném vagy rogyásig, amilyet akarok. Hireket, kommentárokat, interjúkat, beszélgetéseket várok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!