Hajrázó magyarok

2016. augusztus 16. 08:06

A miniszterelnök, ugye, időtlen idők óta azzal fejezi be beszédeit: Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok! Az MTVA képes azt állítani, ennek a mondásnak nincs politikai áthallása.

2016. augusztus 16. 08:06
A szerk.
NOL

„Nincs elkötelezettebb aktivistája a Fidesznek Magyarországon, mint az MTVA. Ez a lelkesedés páratlan gátlástalansággal egészül ki, amikor az állami média például az olimpikonokat használja primitív pártpropagandára. A szervezet ezúttal a játékok legszebb magyar pillanatainak összevágásával készített a közvetítések követésére buzdító videót úgy, hogy sikerült a végére illeszteni Orbán Viktor kedvenc politikai fordulatát. A miniszterelnök, ugye, időtlen idők óta azzal fejezi be beszédeit: Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok! Az MTVA erkölcstelenségére jellemző, hogy képes azt állítani, ennek a mondásnak nincs politikai áthallása, sőt az Eb idején a franciaországi sta­dionok is zengtek a rigmustól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohntalan
2016. október 10. 04:21
Piktor csak az aranyhoz gratulál, a többieket le se szarja. Ez hozzáállása a resztlihez.
Rideg Planeta
2016. október 10. 04:20
"sőt az Eb idején a franciaországi sta­dionok is zengtek a rigmustól" Ez van...Ez a kurva nép nem akar fellázadni. pedig milyen szép is lenne egy ilyen rigmus: Hajrá magayr Népszabadság, hajrá libsibolsi internacionálé!
Fahrenheit 451
2016. október 10. 04:19
a Hajrá magyarországot már Orbán is Berlusconi Forza Italia mozgalmából lopta, ahogy a polgári köröket is. Berlusconi szintén focibuzi volt, nélkülözve minden stílusérzéket, hogy nem tesszük a csizmát az asztalra, sportot a politikába, de itt ezt még vissza is fordíthatta az MTVA, hogy nem a fideszről jusson észbe a hajrá, hanem a hajráról a fidesz... ne kéne már ezeket kevergetni, mert elég deguszta..
redgreg
2016. október 10. 04:19
Istenem... Ha egy amerikai elnök úgy fejezné be a beszédeit, hogy hajrá USA hajrá amerikaiak. Akkor az ellenjelölt óriási hajrá USA Isten óvja Amerikát felkiáltással zárná a sajátjait... Amúgy elárulná a kedves szer.: hogy egy sportműsorban mégis mivel lehetne befejezni? Hajrá románia? vagy mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!