Lehet úgy drukkolni a válogatottnak hogy közben hányok a stadionépítésektől!

2016. június 16. 11:32

Nem kéne tálcán felkínálni a hamis propagandát Orbán Viktornak, hogy ő érte el ezt az eredményt, amit pont az általa a milliárdokkal fenntartott magyar futball közeg órási problémái ellenére értünk el.

2016. június 16. 11:32
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Nem kéne tálcán felkínálni a hamis propagandát Orbán Viktornak, hogy ő érte el ezt az eredményt, amit pont az általa a milliárdokkal fenntartott magyar futball közeg órási problémái ellenére értünk el. Nyilván persze igazságtalan lenne azt mondani, hogy a kormány foci iránti rajongása nem segített, vagy azt, hogy a magyar futballközeg nem állt egy emberként a kijutás után a csapat mellé, de nem ezek voltak a kulcsmomentumok.

A lényeg az, hogy egyszerre reális a mértéktelen közpénzköltés és a stadionfelújítások kritizálása, és a magyar válogatottnak való szurkolás, lehet teljesen reálisan egyszerre kritizálni a kormányt, az egészségügy és az oktatás helyzetért, sőt még a magyar foci helyzetéért is, és szurkolni a válogatottnak. De a legfontosabb az, hogy ezekben a vitákban fogadjuk el egymás érzéseit, és legyünk szolidárisak a másik hozzáállásával.

No meg persze, hogy győzzük le Izlandot!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2016. június 16. 20:12
Hajrá Magyarország!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))
VéZSé
2016. június 16. 19:48
Az a baj, hogy ezek a parasztok papolnak itt a propagandáról, közben ők azok, akik propagálnak egy kormányellenes hozzáállást. Mégis ki a pöcsöm foglalkozik Orbánnal, Fletóval vagy a többivel, amikor a csapat kileheli a lelkét, hogy ez a bánatos nemzet megfelelően képviseltesse magát a sport egy színterén. Meg mi az az unblock Orbánozás? Tán Fletó nem csapatta rögtön, hogy milyen zseniális volt a dolog véleménye szerint? Az a baj, hogy ezek a kikúrt újliberálisok ahelyett, hogy tényleg liberálisok, szabadak lennének, rögeszmésen ragaszkodnak egy világnézethez, ami szerintük a leghelyesebb és legigazabb világnézet, nincs más alternatíva -ez pl kifejezetten diktatórikus cucc...Hányinger. Ez a kicseszett újliberalizmus az a fajta masszív szar, amire rá kell feküdni az összes hasizmoddal, hogy kipasszírozd az ánuszodból.
puszika
2016. június 16. 15:24
Szóval ez sem jött be,te beteglelkű!!! Nincs már muníció Jámbor elvtárs. Vaklőszert pufogtattok!!!!!!
Csomorkany
2016. június 16. 14:43
Köszike
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!