Tézisek egy kormányprogramhoz

2016. április 07. 16:41

Ahelyett, hogy a Híd elnöke elgondolkodna azon, vajon hozzájárult-e ő személyesen ehhez az új szereposztáshoz, a médiát hibáztatja.

2016. április 07. 16:41
Petőcz Kálmán
Új Szó

„1. Bugár Béla a szlovákiai média nagy részének kedvence volt közel húsz éven át. Most a média egy jelentős része elfordult tőle. Ahelyett, hogy a Híd elnöke elgondolkodna azon, vajon hozzájárult-e ő személyesen ehhez az új szereposztáshoz, a médiát hibáztatja. Mert, úgymond, az újságírók politizálnak. Miért, talán eddig nem politizáltak azzal, hogy olykor kritikátlanul éltették és méltatták? Ja, persze, az teljesen más. Egyébként pedig, a vélemény szabad. Még az újságírók esetében is. Sőt.

2. A kormány prioritásai közé a Hídnak állítólag sikerült beemelnie választási programjának kilencven százalékát, mondják. Az az érzésem, nemcsak a választópolgárok nem olvasták a programot, hanem az újságírók sem, amikor ezt leírják. Én olvastam. Nincs ott a kilencven százalék, távolról sem. Bár igaz, hogy ezek még csak prioritások, illetve »tézisek«. Lehet, hogy majd a végleges kormányprogramban benne lesz a kilencven százalék. Akkor újból vissza lehet térni a témára..”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. április 08. 08:02
Pro tézis .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!