Karaktergyilkosok ideje

2015. január 08. 12:02

Mintha a Bős-nagymarosi erőmű építésének a dilettánsok által politikai céllal, tömeges hangulatkeltéssel történt megtorpedózása nem okozott volna már elég kárt Magyarországnak!

2015. január 08. 12:02
Kabai Domokos Lajos
Bekiáltás

„A felröppentett feltételezésekkel, szóbeszédekkel történő hangulatkeltéshez sorolnám a Népszavának azt a kormánykörökre hivatkozó hírét is, miszerint Vlagyimir Putyin orosz elnök Angela Merkel német kancellár után Magyarországra jön. A bejelentést azonnal felkapta az egész sajtónk. Rögvest szakértők nyilatkoztak – jobbára a semmiről. Szél Bernadett az LMP képviselője egyenesen azt követelte Orbán Viktortól, hogy az orosz vendég látogatását használja fel a paksi atomerőművel kapcsolatos szerződés felbontására.

Mintha a Bős-nagymarosi erőmű építésének a dilettánsok által politikai céllal – a rendszerváltás mielőbbi kierőszakolásának szándékával – tömeges hangulatkeltéssel történt megtorpedózása nem okozott volna már elég kárt Magyarországnak! Mintha az orosz államadósság fel nem használása magyarországi metró- és vasúti beruházásokra nem vetné fel mindkét oldal kormányainak a közpénzékkel való felelőtlen bánás bűnét! Á, nem! Csak hadd jöjjön egy újabb pénzügyi fiaskó! A lényeg, hogy bármi áron bukjon ez a kormány. Hogy aztán ez mibe kerül a magyar társadalomnak? Kit érdekel, ha egyébként a mi kutyánk kölykei kerülnek hatalomra! Amivel persze nem azt akarom állítani, hogy teljesen rendben lévőnek tartanám az oroszokkal a paksi bővítésre kötött szerződés körülményeit…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. január 08. 19:07
Hát kérem,az a nagy büdös helyzet,hogy az amik titokban,a mindenféle tüntizők háta megett,az Lmp-be helyezték a bizalmat! Ezt a nagy bizalmat,el is fogadta a párt. Már,hogy a fenébe ne fogadta volna el,ha Goodfriend ügyvivő nyomatékosan felhívta a figyelmüket arra a tényre,hogy azt a norvég pénzt valahogy meg kellene szolgálni! Meg amúgy is olyan jó liberális kinézetük van!!!
Valodi
2015. január 08. 14:19
... Béláim, gondolkodjunk is néha... "A neolitikus forradalom vívmánya, hogy az ember forrásként kezeli a természetet, azaz rendelkezik vele, s így végső soron tulajdonába is vonja. Ezzel azonban felborítja annak egyensúlyát, s arra kényszerül, hogy a természettel szemben, attól fokozatosan, ám egyre jobban elkülönülő szervezetet hozzon létre. Ez utóbbit nevezzük mi civilizációnak." (dr. Molnár Géza)
alex.leopardi
2015. január 08. 13:15
szél berni fog engem energiapolotikából tanitani,érdekes lenne
mustarharmas
2015. január 08. 12:43
Ez a Széll Bernadett nagyon nem passzol Schifferhez. Még baja lesz belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!