Üzenet a Gazeta Polska Klubok tagjainak

2014. november 13. 08:27

Kelet-közép Európában hajnalodik. Az emberek tudatában világosság gyúlt. Mi lengyelek és magyarok az elsők között jöttünk rá, hogy a mindennapos demokrácia létrehozója, életben tartója csakis a többségi civil akarat lehet.

2014. november 13. 08:27
Csizmadia László
Civilosszefogas.hu

Barátaim!

Sem pénzzel, sem fegyverekkel nem lehet legyőzni a haza szeretetét, és a lengyel magyar testvériséget. Támadhatott ránk a nácizmus, a bolsevizmus, a kommunizmus, de népeink, ha kellett, véráldozattal is, kiálltak egymásért.

Nem kértünk és nem kérünk az orosz medve fenyegetéséből, sőt, amerikai szövetségesünk és barátunk beavatkozásából sem, elfogadjuk azonban, ha szándékaik a kölcsönös tiszteleten alapulnak, és ha Európa békéjét célozzák.

Lengyelek és magyarok soha nem engedték el egymás kezét. Elegünk van az ideológiákon alapuló butításokból, és az izmusok hálójában vergődő pártpolitikai roncs-derbikből. Az Európai Unió a nemzeteké, és nem fordítva, egy mesterséges, tehetségtelen, bürokratákkal vezetett élősködő szervezeté.

Az Európai Unió megújításának ideje eljött. Lengyelország fő szerepet kapott az Európa Tanácsban, reményeink szerint kiáll a kelet-közép európai országokért.

A függetlenségét féltve őrző lengyel és magyar nemzet két emblematikus alakja, Jaroslaw Kaczynski és Orbán Viktor már tudja, hogy elsődleges feladatuk a közjó megteremtése és saját népük szolgálata.

Barátaim!

Most Magyarországot ismét sok igaztalan támadás éri, ezért nekünk, civileknek itthon a helyünk. Megmutatjuk, hogy megvédjük a nép akaratából egymás után háromszor kétharmaddal megválasztott kormányunkat, és a külföldről támadott szuverenitásunkat.

Küldjetek erőt, imádkozzatok értünk, ígérjük, hogy jövőre ismét találkozunk, és együtt lehetünk büszkék, hogy megőriztük a valódi demokráciát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. november 13. 15:59
http://szigoruantitkos.hu/szt-tisztek/csizmadia-laszlo-115.html?
Apáczai
2014. november 13. 11:31
Ha néhány csirkefogón kívül nem állna egy emberként a jelenlegi kormánykoalíció mögött az ország felelősen gondolkodó polgársága, akkor már régen levadászták volna a politikusainkat a haszonlesők és azok hazai kiszolgálói. Néhány ezer randalírozóval kérkednek az idegen médiák, néhány ezer acsarkodó próbál lázongást kirobbantani. Miközben 9 és fél millió magyar döbbenten szemléli az aljasságukat. A lengyelek szabadság küzdelmeit munkakerülésnek próbálták feltüntetni ugyanazok, akik most bennünket támadnak. De egyre többen ébrednek rá arra a galád rágalomhadjáratra Európában, amit a demokratikus Magyarországra szórnak a kiváltságaikat elveszítők. Magyarország megízlelte a demokrácia ízét, és megvédjük, nem hagyjuk szétverni azt. Semmiféle idegen hatalom bevonásával. Jöhetnek örjöngő, felhevült kődobálók, jöhet mindenféle bűnöző söpredékek, az egész nemzettel fogják szem,be találni magukat.
kukagyerek
2014. november 13. 10:23
Ne üzengess te a Gazeta Polska Klubok tagjainak, mert már azok is rájöttek, hogy kik vagytok. Te ingyen élő nyalonc! Most arra akartok jáccccani, hogy ha nem lesz elég megvezethető birka a bégetős menetre, a jóhiszemű lengyelekkel pótoljátok majd a hiányzókat. Rafinált, sunyi pocok!
ppix
2014. november 13. 09:04
Tolvajoknak kuss legyen, még akkor is ha 43%-ból faragtak kétharmadot és törvénybe írják a saját maffiájuk módszereit. Aljas hazaárulók, takarodjatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!