Elsütötték a "vég, Bale - végbél"-viccet

2013. augusztus 02. 12:56

Most értem a Nemzeti Sport utolsó oldalára, ahol elsütötték a magyar nyomtatottsajtó-történet legszarabb szóviccét.

2013. augusztus 02. 12:56
Szily László
Szily László
Cink

„A Föld mindjárt megáll a forgásban és jön az Armageddon. Most értem a Nemzeti Sport utolsó oldalára, ahol elsütötték a magyar nyomtatottsajtó-történet legszarabb szóviccét.

(Értitek, végbél-legszarabb szóvicc!)

A sportújság egyik ékköve az utolsó, vegyes-színes oldalon olvasható »humoros vezércikk« vagy micsoda. Mivel a Sportban a komolynak szánt 2. oldalas vezércikkek is gyakran viccesek, bár nem szándékosan, néha nehéz különbséget tenni. De Kecskés István ma tényleg nem kegyelmez. Az írás egy képzeletbeli Christiano Ronaldo-monológ arról, hogy a Real az ő rekord átigazolási áránál is többért venné meg a Tottenhamtől Gareth Bale-t. A cikk se kutya, de a csattanótól még mindig cseng a fülünk. Ilyetr a nagypapám se mert volna bedobni, pedig ő még teljes komolysággal mikorkakálmánozott!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:32
szó mi szó cinkesre sikeredett
locsaba
2014. március 01. 19:19
lacika, nem túl hosszú írásodban előfordul a kaki, szar, végbél. Min jár neked az eszed valójában lacika? Lehet Freud rögtön vágná.
atila68
2013. augusztus 07. 12:02
Megértelek Szily, neked már a neved önmagában is kritika rólad.
narmer
2013. augusztus 05. 15:01
A pasas idült témahiányban szenved, amikor már a szar is téma, hajjaj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!