Vulgárceleb

2013. május 13. 18:05

Az ember már azt remélte, soha többé nem kell komolyan foglalkozni a Ján Slota nevezetű hivatásos bolonddal.

2013. május 13. 18:05
Molnár Norbert
Új Szó

„Ebben az ittasvezetéses történetben az egyik legszebb momentum az egyik szlovák újságíró kommentárja volt. Szerinte ugyanis Slotát hálából, hogy eltűnt a szlovák közéletből, békén kellett volna hagyni, hadd élvezze Bentley-jét, villáit, a gazdagságát. Hát nem. Ne élvezze. Ne élvezzen semmit, amihez törvénytelenül jutott hozzá. Valaki egyszer csak elkezd majd nyomozni, hogy mit honnan szerzett. Akkor nyugodhatna meg mindenki.

Mármint akkor, ha következmények is lesznek. Azt se feledjük el azonban, hogy ennek az országnak – sajnos – szüksége van egy 4,7 százalékos népszerűségű SNS-re, különben ezen választók nagy része a Smert erősítené. A jelenlegi elnökkel, Dankóval egyáltalán nem biztos, hogy a nemzetiek képesek lesznek alulról nyalni az 5 százalékot. Inkább csak a hármat. Úgyhogy valamilyen szempontból még annak is lenne pozitívuma, ha Slota nem börtönbe kerülne, hanem jól meghurcolva, pár tízezer euróval szegényebben, de visszatérne a politikába. Még akkor is, ha a rács mögött szívesebben látnánk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1234
2013. május 13. 23:14
Slotával már csak az újbeszéd újsága, az Új Szó foglalkozik. Nintha bármi külömbözőség lenne a szlovák pártok között a magyarokhoz való viszonyukban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!