Mire számíthat egy ilyen országban a kisember?

2013. május 14. 08:29

A magát konzervatív kereszténynek hazudó belügyminiszter végrehajtja nemzetiszocialista elődje rendelkezését, és megfosztja állampolgárságától a tisztességes, száz éves pedagógus nénit.

2013. május 14. 08:29
Boldoghy Olivér
Facebook

„Egy olyan ország, ahol a Legfelsőbb Bíróság szentesíti a cigányellenességet, és legitimizálja a faji gyűlöletet ... ahol egy atomrészegen száguldozó egykori pártelnök nem börtönbe kerül, hanem órák leforgása alatt eltántorog az őrsről, és megússza pénzbírsággal ... ahol az ügyészség elmegyógyintézetbe záratna egy kétgyermekes családanyát, mert hat évvel korábban magyarsága miatt véresre verték ... ahol egy műveletlen, primitív, kommunista államelnök évekig, dafkeből nem hajlandó kinevezni az újonnan választott főügyészt ... ahol egy olyan sokkoló, kiterjedt korrupciós botrány, mint a Gorilla-ügy gyakorlatilag néhány hét leforgása alatt a fiókok aljára kerül, és soha többé ki nem nyomoztatik, miközben az elkövetők továbbra is szabadon, érintetlenül élősködnek az embereken ... ahol a kormány feje sértetlenül, társadalmi és intézményi számonkérés nélkül sétálhat ki egy nyilvános gyűlöletbeszédből, melyben nemzeti, faji, vallási és egyéb csoportok ellen uszít ... ahol a -magát konzervatív kereszténynek hazudó- belügyminiszter végrehajtja nemzetiszocialista elődje rendelkezését, és érzéketlenül, emberi tapintat nélkül, ráadásul alkotmányellenesen megfosztja állampolgárságától a tisztességes, száz éves pedagógus nénit ...... nos, egy ilyen országban MIRE, KIRE SZÁMÍTHAT A KISEMBER?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rorshock
2013. május 14. 11:54
A kisember mire számíthat? A hozzád hasonló semmirekellő, értéktelen nagyarcokra biztos, hogy nem! Amúgy, hogy néz ki egy kisember?
KannibálTatárÚr
2013. május 14. 11:31
Nagyon ismered a helyzetet. Szlovákia gazdasági nehézségekkel küzd. Az eladśodottsága egyetlen év alatt (2012-ben) a GDP 44%-áről 52%-ra emelkedett. A munkanéküliség 14% felett van. A nyugdíjakat még az infláció értékével sem emelték 2013 elején, mert nincs "mibül", bár az infláció 4% felett van. Az autógyárak termelésének növekedése az országnak nem hoz semmit, a hasznot a többletből viszik a tulajdonosok külföldre. A pénzügyminiszter 2017-re jósolja az életszinvonal csökkenésének eljövetelét.
Fedor
2013. május 14. 10:06
Az a baj, hogy mentalitásban vészesen közeledünk a posztban vázolt Szlovákiához, de gazdaságilag bezzeg ez nem akar összejönni. Pedig pont fordítva kéne.
kjkj945
2013. május 14. 09:01
http://www.morickaespistikehumor.hu/hol-vagyunk-adam/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!