Válasz az Európa Tanácstól

2013. február 28. 21:16

A magyar miniszterelnökkel folytatott legutóbbi megbeszélésem eredményeként meghatároztunk néhány további, konkrét lépést.

2013. február 28. 21:16
Thorbjorn Jagland
Facebook

„Megérkezett a válasz az Európa Tanácstól. Hogy mást ne mondjunk, árnyalja az eddigi a képet.


Tisztelt Uraim!

Köszönöm 2013. február 4-én kelt levelüket, melyben kérik, hogy az Európa Tanács folytassa a magyar médiatörvények vizsgálatát.

Amint azt Önök is bizonyára tudják, a magyar hatóságok és az Európa Tanács között építő jellegű párbeszéd alakult ki, aminek eredményeként számos módosítást eszközöltek a médiatörvényeken, és néhány még jelenleg is folyamatban van.

A magyar miniszterelnökkel folytatott legutóbbi megbeszélésem eredményeként meghatároztunk néhány további, konkrét lépést annak érdekében, hogy a magyar szabályozás összhangba kerüljön az Európa Tanács vélemény- és információszabadsággal kapcsolatos sztenderdjeivel. Az Emberi Jogok és Jogállam Főigazgatóság Média Divíziója javaslatokat fogalmaz meg ezen cél elérése érdekében a magyar hatóságokkal együttműködésben. A javaslatok megfogalmazása után felhívjuk a különböző érintetteket arra, hogy vegyenek részt az ezekkel kapcsolatos tevékenységekben.

Tisztelettel:

Thorbjorn Jagland
az Európa Tanács Főtitkára”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2013. március 04. 16:02
Ez az EU Szeretet Minisztériumának egyik alosztálya lehet gondolom! :D
slomovicz
2013. március 04. 14:44
Ez Fake! Gyors kiegészités! A bélyeggyüjtők Európai egybesülte, :-) kiterjeszti a vizsgálatot és ellenőrzést az Osztrák Német, Svájci , Holland Francia médiatörvényre is.
polnemkor
2013. március 04. 14:41
"Az Emberi Jogok és Jogállam Főigazgatóság Média Divíziója" :DDD
tango47
2013. március 04. 14:41
"...meghatároztunk néhány további, konkrét lépést annak érdekében, hogy a magyar szabályozás összhangba kerüljön az Európa Tanács vélemény- és információszabadsággal kapcsolatos sztenderdjeivel" Kérdés a feljelentgetőkhöz: ki a túró választotta meg az Europa Tanácsot, hogy az ő sztenderdjeik legyenek mindenkire az irányadók? Engem például abszoéut nem érdekel a véleményük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!