Szijjártó Péter igazán magyaros ajándékkal lepte meg a NATO-t Brüsszelben (FOTÓ)

2024. április 05. 17:14

Rendhagyó ötlettel teremtett remek hangulatot a külügyminiszter.

2024. április 05. 17:14

Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mindenkit meglepett Brüsszelben, amikor átadott egy egyedi festésű Teqball-asztalt a NATO részére az észak-atlanti szövetség alapításának 75. évfordulója alkalmából. A tárcavezető az átadást követően elmondta, hogy nem szeretett volna üres kézzel érkezni, így egy valódi magyar fejlesztésű sporteszközzel köszönti a születésnapján a világtörténelem legsikeresebb és legerősebb védelmi szövetségét.

Ezt is ajánljuk a témában

Szijjártó beszédében kiemelte, hogy igazi magyar innovációról van szó, a meggörbített pingpongasztalon való tengózással új sportágat teremtett hazánk.

A szórakoztató játékhoz különleges képességekre van szükség, nem véletlen, hogy világszerte egyre gyakrabban használnak Teqball-asztalt készségfejlesztésre az élvonalbeli futballcsapatok.

A jelenleg zajló háború a mindennapi életünket mérgezi, épp ezért ki vagyunk éhezve a jó hírekre, az örömre és a szórakozásra, és a Teqball mindezt egyértelműen megadja”

– hangsúlyozta a külügyminiszter, aki kiemelte, bízik benne, hogy a NATO minden dolgozója örömét lelje a játékban.

 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­g­­ö­­s­ ­­­l­­­á­n­­y­o­k­ ­v­­­á­­r­n­­­a­­k­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
FreedomEva3
2024. április 24. 22:35
Ha nem a szánalmas szexy Kitti tolja tele a kommentezőt, akkor tommasso szabadult ki a kényszer zubbonybol. Fantasztikus nap!
CsakOlvas
2024. április 05. 23:49
irmag2 2024. április 05. 19:42: "Szijjártó Péter, további magyar sikereket és köszönöm!" Így van, és nem bírják leírni, hogy így van Szomorú ez az egész. Szíjjártónak sok sikert, nekünk meg elég erőt a "trollokkal" szemben, kiket a tények sem zavarnak működésükben.
kokrowatz-0
2024. április 05. 20:32
ruszki porszívóügynök a nato-ban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!