Szavazzon! Ön szerint ki volt a magyar válogatott legjobbja a litvánok ellen?

2023. október 18. 10:20

A válogatott nem a megszokott felállásban kezdett a mérkőzésen, és láthatóan a teljesítményünk sem volt olyan mint eddig.

2023. október 18. 10:20
Budapest, 2023. március 27.
A magyar válogatott tagjai a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én. Elöl Ádám Martin, Kerkez Milos, Bolla Bendegúz, Nagy Ádám és Sallai Roland, hátul Willi Orbán, Vécsei Bálint, Dibusz Dénes kapus, Szalai Attila, Lang Ádám és Szoboszlai Dominik (b-j).
MTI/Kovács Tamás

A magyar labdarúgó-válogatott idegenben 2-2-es döntetlent ért el a litvánok ellen, ezzel pedig bár vezeti a csoportot, még nem biztosította be az Eb-részvételt. Marco Rossi kedden nem a szokásos felállásban küldte pályára a nemzeti együttest; Willi Orbán sérülése miatt hátul Fiola Attila kezdett, és bekerült a kezdőbe Gazdag Dániel is. Épp ezért a válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik visszavont szerepkörben Styles helyén játszott, Sallai Roland pedig átkerült a balszélre. 

Az első félidőben mutatott játékunk alapján azonban nem feltétlenül hozott pozitív változást az  új rendszer, hiszen a litvánok kétgólos fórba kerültek. Szoboszlai Dominik azonban belőtte a Sallai felrúgásáért megítélt tizenegyest, az idényben eddig elképesztő formában játszó Varga „Barni” pedig ezen a mérkőzésen is megszerezte a „szokásos” gólját – ezúttal fejjel talált be. 

Ön szerint melyik labdarúgónk volt a litvánok elleni mérkőzésen a legjobb? Szavazzon!

Segítségképpen itt megnézheti a mérkőzés összafoglalóját:

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2023. október 18. 15:44
A saját térfél közepéig nyomasztó fölényben volt a magyar csapat.
Box Hill
2023. október 18. 14:36
A legjobb? Az a fűszál, ami 87 mm-re van a pálya közepétől dél-délnyugatra. Az.
gyaloggos
2023. október 18. 13:51
gUAZACOALÍCIÓ! leginkább AZÉRT NAGYON ROSSZ SZÁMOMRA, MERT MINDEN SZELVÉNYEN JÁTSZOTTAM A MAGYAR ÉS SZERB GYŐZELMET!
bathory-odonke
2023. október 18. 13:39
Szalai Attila minden indítása ellenfélhez ment...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!