A fiatalok már a többpólusú világra készülnek

2023. október 12. 08:17

A nyugati fiatalok vannak a leginkább kiábrándulva az amerikai külpolitikából: körükben egyre jellemzőbb a Kínával való együttműködést támogató és az Egyesült Államokkal szembeni kritikusabb szemlélet.

2023. október 12. 08:17
Brussels,,Belgium,-,May,13,,2019:,Nato,Star,Sculpture,In
Bácsi Attila
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2023. október 12. 15:25
A feudalizmusban is ha a király az országgal foglalkozott ment a szekér, ha a saját skizofréniájával akkor anarchia, háború
Imprator
2023. október 12. 11:02
Az a baj hogy, az amerikai külpolitika tényleg nagyon sz@r. Évek óta alkalmatlan a vezetése, nincs igazi stratégia és azt ne felejtsük el az összes konfliktus amibe belekeveredett sose tudta megoldani de eszkalálni azt igen. Úgy gondolom hogy, az USA politikai rendszer már nem tud válaszolni a világ és belföldi kihívásaira egyaránt.
RasPutin
2023. október 12. 08:29
A nyugati fiatalok vannak a leginkább kiábrándulva az amerikai külpolitikából: körükben egyre jellemzőbb a Kínával való együttműködést támogató Világos. Ezért csökken a vallásosok száma mivel Kínában a hatalom vallásellenes. Minden vallás ellen vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!