Orbán Viktornak üzent a kegyetlenkedő antifák legnagyobb támogatója

2024. április 16. 10:57

A menekültek védelmében ellenzi a migrációs paktumot az olasz Demokrata Párt, amelynek szélsőségesen magyarellenes politikusa, Elly Schlein szerint Magyarországnak nincs helye Európában.

2024. április 16. 10:57
The Collection Of Signatures Of The Partito Democratico For The Bill Of Popular Initiative Of The PD Lombardia For A Health Accessible To All In Milan

Nyitókép: AFP/Alessandro Bremec

A Demokrata Párt elutasítja az Európai Parlament által elfogadott migrációs paktumot, de nem azért, amiért Orbán Viktor vagy Donald Tusk: az olasz baloldalnak az a problémája, hogy az egyezmény káros a menedékkérőkre nézve, ugyanis úgy kellene Olaszországban maradniuk, hogy eközben más európai országokban élnek a hozzátartozóik.

Nem maradhat senki Európában úgy, hogy csak az előnyöket veszi igénybe, és soha nem vállalja a felelősséget. Ha ez Orbán Viktornak nem tetszik, az az ő baja

– mondta a szélsőségesen magyarellenes Elly Schlein az Il Giornale tudósítása alapján. Hozzátette, a paktum biztonsági intézkedéseit is ellenzi.

Ő egyébként az a szélsőbaloldali politikus, aki úgy akarta kihozni a magyar börtönből az ártatlan járókelőket brutális kegyetlenséggel megtámadó Ilaria Salist, hogy elindította volna az EP-választásokon, hogy mentelmi jogára hivatkozva szabadulhasson. Ez végül akkora botrányt okozott még a Demokrata Párton belül is, hogy elvetették az ötletet.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­ö­g­ö­­­s­­ ­l­á­­n­­­y­­­o­k­­ ­­v­á­­­r­n­­a­­­k­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
laurahann
2024. április 17. 11:50
Neked meg sehol sincs helyed te arabfejű terrorista kva! Az ilyet kéne kiiktatni a pcsába.
Ne szájalj
2024. április 16. 18:44
Nem maradhat senki Európában úgy, hogy csak az előnyöket veszi igénybe, és soha nem vállalja a felelősséget. Ha ez Orbán Viktornak nem tetszik, az az ő baja... Akkor most a migracio elony, vagy hatrany. Ha elony, mert kellenek, akkor miert akarnak megszabadulni toluk? Ha hatrany, akkor miert engedik be oket?
jooeee
2024. április 16. 18:22
Jöjjön Magyarországra, elvágjuk a nyakát ennek a trógernek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!