Tusk azonnal a háború folytatását sürgette, miután Macronnal találkozott

2024. március 16. 18:01

A francia elnök után már Tusk is minden alkalmat megragad, hogy Európát a világháború felé sodorja.

2024. március 16. 18:01

Nyitókép: Daniel MIHAILESCU / AFP

„Nézzen Odesszára, Johnson házelnök. Hány érv kell még a döntéshez?” – írta Donald Tusk az X közösségi oldalán szombaton, egyben felszólította az amerikai szenátust: azonnal járuljanak hozzá az orosz–ukrán háború folytatásához. A Magyar Nemzet szerint a lengyel miniszterelnök arra utalt, hogy a háború folytatásához szükséges amerikai támogatást azonnal el kell fogadni Washingtonban, amit jelenleg a kongresszus republikánusai blokkolnak. Donald Tusk ezt azután írta ki, hogy Emmanuel Macron francia elnökkel és Olaf Scholz német kancellárral hármasban találkoztak és a háború folytatásáról egyeztettek.

Ezt is ajánljuk a témában

Az odesszai támadásnak több, mint húsz halálos áldozata volt. Emmanuel Macron, és most már szemmel láthatóan Donald Tusk is minden alkalmat megragad, hogy a béke helyett a háború folytatását szorgalmazza.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­l­á­­n­­y­­o­­­k­­­ ­v­­­á­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
zsuzsa-963
2024. március 18. 16:04
Nem kellene a medve bajszát cibálni, mert odacsap.
Nasi12
2024. március 18. 13:37
A szrhazi nem az európai, hanem az amerikai hadiipartól vásárol helikoptereket.
Uff-uff
2024. március 17. 17:32
Német kém. Az ördögszarvakat homlokára képzelve igazi pokolfajzat. Jól megszívták vele a lengyelek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!