Mégis megkaphatja a Taurus rakétákat Ukrajna? Jövő héten ismét szavazhatnak erről a Bundestagban

2024. március 07. 19:15

Olaf Scholz korábban arról beszélt, hogy aggódik a rakéták Kijevbe küldése miatt, mivel az a háború eszkalálódásához vezethet.

2024. március 07. 19:15

Nyitókép: MICHAEL KAPPELER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

***

Hamarosan ismét szavazhatnak a Bundestagban arról, hogy Taurus rakétákat adjon a német haderő Ukrajnának – írja a Portfolio.

A lap arról is írt, hogy a vonatkozó javaslatot a legnagyobb ellenzéki párt, a CDU tervezi benyújtani,

várhatóan jövő héten lesz már róla szavazás.

Amennyiben mégis megszavazzák, az előterjesztés értelmében „a német kormánynak azonnal és a legnagyobb mértékben eleget kell tennie” Ukrajna kérésének, arra vonatkozóan, hogy szállítson nekik a német haderő Taurus nagy hatótávolságú rakétákat.

Korábban a Mandiner is beszámolt róla, hogy Olaf Scholz német kancellár továbbra is aggódik amiatt, hogy a Taurus rakéták Kijevbe küldése a háború eszkalálódásához vezethet.

***

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­g­­ö­­s­ ­l­á­n­­y­­o­k­ ­­­v­­­á­r­n­a­k­­­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
2024. március 08. 07:37 Szerkesztve
MANDI! A kurva anyátokat megbaszhatnátok már az összes it "szakemberetekkel" együtt!!!! Hányszor kell bejelentkezni ahhoz,hogy az értelmetlen cikkeiteken kívül,legalább az értelmesebb hozzászólásokat el tudjam olvasni?!! Nyugodtan basszatok ki,szerintem magamtól is itt hagylak benneteket a faszba!!!!
Kormánypárti2
2024. március 08. 06:29 Szerkesztve
Nem értem mit tökölnek, hiszen pár perc alatt Kijevbe érhetnének azok a rakéták.
europész
2024. március 08. 03:55
Ezeket a balekokat addig szavaztatjak ameddig ode nem adjak azokat a szarsagokat.Megint valami csodafegyvert almodnak es aztan jon a rideg valosag megint.Az oroszok mar keszitik az S 500 es az S1000-s raketaikat amivel leszedik a Tauruszos F16 osokat mihelyst felszallnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!