Donald Tusk nem bír magával, most Szijjártónak és a szlovák külügyminiszternek ment neki

2024. március 04. 21:11

Azt nehezményezte a lengyel miniszterelnök, hogy a magyar külügyminiszter Szergej Lavrovval találkozott.

2024. március 04. 21:11

Donald Tusk lengyel miniszterelnök hétfőn élesen bírálta a magyar és a szlovák külügyminisztert, amiért egy törökországi regionális fórumon találkoztak orosz kollégájukkal. Donald Tusk szerint az, hogy Navalnij temetésének napján találkozott Szijjártó Péter Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel az nem csak jó vagy rossz ízlés kérdése, hanem egy újabb jelzés a magyar kormány részéről, amit 

sem erkölcsi, sem politikai okokból nem tudnak elfogadni. 

Szijjártó Péter magyar és Juraj Blanár szlovák külügyminiszter pénteken találkozott Lavrovval az Antalyai Diplomáciai Fórumon. A lengyel miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy a szlovák és magyar miniszterek ezzel ismét azt bizonyították be, hogy az Oroszországhoz való hozzáállás tekintetében áthidalhatatlan nézetkülönbségek húzódnak közöttük. 

***

Fotó: Wojtek Radwanski / AFP

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­g­­­ö­s­ ­l­á­­n­­­y­­o­k­­ ­­­v­­­á­­r­­n­a­k­­­ ­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. március 07. 15:13
A magyarok szégyene az oroszok állami szopása. 🤮
Kacorka
2024. március 05. 16:10
Máskor szólni kell,hogy Navalaníjt később temessék.... Miért is kellene Tusktól bármire engedélyt kérni? Neki az van koiosztva,hogy nyálat cseréljen Zelenszkivel.
jooeee
2024. március 05. 07:50
Mi köze van hozzá ennek a barom Tuskónak. Ő meg amerikai trógerekkel szokott találkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!