Kiállt a fosztogató migránsok mellett egy baloldali politikus Németországban

2023. december 28. 15:07

Ferat Koçak szerint a bevándorlók csak elveszik azt, ami jár nekik.

2023. december 28. 15:07

Egy németországi baloldali politikus felszólalásában állt ki a fosztogató migránsok mellett, miután tömegesen kifosztottak egy bajorországi szupermarketet. Ferat Koçak, a berlini képviselőház tagja, a Die Linke szélsőbaloldali párt képviselője  azt állította, hogy csak azt veszik vissza, ami jár nekik, és a hatóságokat ostorozta, amiért nem adnak nekik több, adófizetők által finanszírozott segélyt – írta a Remix News. 

Az elmúlt időszakban egyre gyakoribbak a münchenihez hasonló esetek. Ebben a hónapban a regensburgi Edeka szupermarketben történt egy incidens, amelynek során egy férfi 140 euró (mintegy 53 ezer forint) értékű termékkel menekült el. A bolt üzletvezetője elmondta, hogy a lopott termékeke között szeszesitalok is voltak, vodka, és likőrök, és feltette a kérdést, hogy vajon a muszlimok mihez kezdenek az alkoholos italokkal, hiszen a vallásuk szerint nem fogyaszthatnának belőlük. 

„Feltűnő, hogy az esetek körülbelül egyharmadában az azonosított gyanúsítottak tunéziai állampolgársággal rendelkeznek” – tette hozzá, majd felidézett egy másik esetet, amikor az elkövetőket nagy mennyiségű, lopott tenger gyümölcseivel fogtak el. „Az ilyen élelmiszert senki sem azért lopja el, mert éhes” – fogalmazott. 

Úgy tűnik, Koçak viszont a bűnözők oldalára állt. Azt állította, hogy az Edeka szupermarketet kifosztó migránsok egyszerűen „visszaszerzik, ami jár nekik”. A baloldali politikus azt kifogásolta, hogy a hatóságok nem fizetnek elég szociális segélyt a migránsoknak, és azt állította, hogy ez azt eredményezi, hogy a túlélés érdekében kell lopniuk.

Ezt is ajánljuk a témában

Sokkoló videó: Így néznek ki a német városok ma

Videó

„Németország Zombiország” – drogosok, hajléktalanok, erőszakos migránsok, és mindenféle variáció a fentieknek – Frankfurt, Berlin, Dortmund és Hamburg ma. A riportban szóba kerül Merkel és Hitler is.

***

Nyitókép: Annette Riedl / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Széll
2023. december 31. 20:35
Versenyben van ez a balos az év hülyéje-cimért.....
2xli
2023. december 29. 08:17
Beiktatták már a német ABC-be a kunkori farkú c betűt?
Ergit
2023. december 29. 07:56
Ha ennek a bolondnak elveszik az életét a migránsok, azt is helyeselni fogja?
EX_Terminator
2023. december 29. 07:20
Úgy gondolom tudjuk hogy kik azok akiket páros lábbal egyszer és mindenkorra el kell távolítani a hatalom közeléből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!