Megtámadtak egy LMBTQ-aktivistát a londoni palesztinbarát tüntetésen

2023. október 21. 20:43

Egy fiatal férfiakból álló csoport ellopta a zászlót, egyértelművé téve, hogy nem kívánják elfogadni jelenlétét a demonstráción.

2023. október 21. 20:43
null

Ahogy arról beszámoltunk, a szombati napra hatalmas Izrael-ellenes tüntetést szerveztek Londonban. A híradások szerint akár százezren is részt vehettek a demonstráción. Azonban nem mindenkit láttak szívesen a tüntetésen. 

A Visegád24 nevű híroldal ugyanis feltett a közösségi oldalára egy felvételt, amin az látható, hogy egy fiatal férfiakból álló csoport 

leránt és ellop egy LMBTQ-s zászlót,

 egyértelművé téve, hogy nem kívánják elfogadni a férfi jelenlétét a demonstráción. A felvétel legvégén azt is lehet látni, amint a két csoport szóváltásba keveredik egymással.

Az incidensről készült felvételt itt tekintheti meg:
 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2023. október 22. 19:45
nagyon helyes... minden pofon jó helyre került...
nempolitizalok-0
2023. október 22. 19:03
Még szép, nemkicsit tájidegen. Azért bátor gyerek.
pollip
2023. október 22. 18:13
Igen. Ez is egy újabb törésvonal Európa életében!
DE JÓ
2023. október 22. 13:22
Drogqueen, meg a többi buzi meg sem nyikkant ehhez a cikhez. A mocskos, nagy szájuk itt most csendben van. Nem merik mocskolni a muszlimokat, meg a multikultit??? Vajon miért???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!