Háborús bűnöst ünnepelni? A Nyugatnak ez is belefér!

2023. szeptember 26. 11:16

A kanadai parlament vastapssal köszöntötte a korábbi SS-tisztet.

2023. szeptember 26. 11:16
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A kanadai parlament vastapssal köszöntöttek egy 98 éves ukránn náci kollaboránst.

Jaroszlav Hunka a II. világháború idején zsidók tömeges meggyilkolásában vett részt.

A kanadai parlament – Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Justin Trudeau kanadai miniszterelnök jelenlétében – mégis vastapssal köszöntötte a korábbi SS-tisztet.

Hősként ünnepelni egy embert, aki a holokauszt során emberiesség elleni bűncselekményekben vett részt? Ezt a Nyugatot kellene nekünk követni?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Patrick Doyle / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 26. 23:56
Ez a fickó egy rágalmazó!
Akitlosz
2023. szeptember 26. 23:54
Ez a Kötter a békés bűnös meg a Bohár haverja. "Jaroszlav Hunka a II. világháború idején zsidók tömeges meggyilkolásában vett részt." Forrás? Bizonyíték? Hazudik a narancssárga felsőközéposztály. Sohasem ítélték el Hunkát háborús bűnökért, soha nem is vádolták. Még a zsidóközpont sem tud mit felhozni. Az SS tisztség a Galizien hadosztályban NEM HÁBORÚS BŰN! Még ha ez a vérszemita narancssárgáknak nem is tetszik, akkor sem az. Kötter családja is de túlélte azt a holokausztot!
Skageröge
2023. szeptember 26. 21:29
"A nyugatnak ez is belefér!" Na ne. Kötter összetéveszti a botrányt a botránytalan elfogadással.
Box Hill
2023. szeptember 26. 19:03
A Nyugat nem csak ünnepel háborús bűnösöket, hanem Szent Szövetségre is lép velük. Pedig tudták jó előre szövetséges természetét: „A szövetséges nagyhatalmak együttesen és külön-külön is meg fogják bánni azt a tényt, hogy nem tudtak tenni több elhatározott és több együttes akciót a bolsevista veszély megsemmisítésére, mielőtt az túl erőssé nőtt.” (Winston Churchill, 1920. február 14.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!