Óriási a kereslet Nigerben az orosz zászlókra

2023. augusztus 09. 22:30

A helyiek abban bíznak, hogy Moszkva elhozza a békét a térségbe.

2023. augusztus 09. 22:30

Mély humanitárius válsággal, és általános készlethiánnyal küzd Niger lakossága, amit csak tetézett a puccs. A segítséget sokan Oroszországtól várják, emiatt a helyiek tömegesen vásárolják az orosz zászlókat – hangzott el a Hír TV Híradójában. Az összeállításból az is kiderült, hogy a Száhel-övezetben található 

korábbi francia gyarmaton mindeközben tovább erősödik a francia-ellenesség és az orosz-pártiság. 

Hasonló folyamat zajlott le a szomszédos Maliban és Burkina Fasoban is – hívták fel a figyelmet. A nigeriek pedig meg is akarják mutatni, hogy Oroszországot pártolják: egy helyi szabó hetek óta szinte csak a Föderáció zászlóit varrja.

A helyiek abban bíznak, hogy Moszkva elhozza a békét a térségbe. Oroszország befolyásának növekedését azonban a sajtóhírek szerint az amerikai Egyesült Államok és Kína is folyamatos megfigyelés alatt tartja – hangsúlyozták.

Az összeállítást alább tekinthetik meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Demkó Attila

Facebook

Idézőjel

Miért is természetes hogy gyűlölik Nigerben Franciaországot? Gyilkosság, puccs, lefizetés, zsarolás.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kafabatka
2023. augusztus 10. 12:09
Összességében az orosz nemzeti színekhez való csatlakozás megmutatja azt,hogy milyen sok elnyomott ország népe kíván a "fényességes" NYUGAT ölelő karjaiból szabadulni. Valójában ez szégyene a nyugati világnak. Az USA veszélyt jelent a világra elveszni látszó világhatalmi szerepe miatt. Mikor arról olvasok,hogy nemsokára jelentős olajimportőr lesz,megértem azt,hogy miért tekergőzik úgy,mint egy kígyó. https://t.me/intelslava/50439 https://t.me/intelslava/50438 És a BRICS 2015-ben hozta létre a saját Fejlesztési bankját. https://t.me/Slavyangrad/58481 https://t.me/Slavyangrad/57073 Hogy mentse az írháját,mindenre képes lesz az USA. Kivéve,ha elismeri a többpólusú világrendet.
Ugandai Bubu
2023. augusztus 10. 10:44
A legarcátlanabb moszkovita propaganda ez már. Nigernek már most is az utolsó problémája az orosz zászlók. Az ország GDP-je huszada a magyarnak, a nők hetet szülnek fejenként, jó korán, az ország lakossága úgy nő évente 3+ százalékot, hogy a termőterület egyre csak fogy, a túlhasználat, a sivatagosodás miatt. Orvosok és egészségügy gyakorlatilag nincsenek az országban, minden 30 ezer emberre jut egy. (Ez a szám egy százaléka a magyar adatnak.) Hamarosan egymást fogják felzabálni, mert a kaját sem megtermelni, sem megfizetni nem tudják majd, pláne, ha fogyni kezd az olaj, a nem megújuló erőforrások, és a minden is. A másik opció a tömeges vándorlás lesz, de abban nem lesz köszönet senkinek. A szomszedos NIgériában valamivel jobb a helyzet, csak ők már most 200+ millióan vannak, lesz ez még 500M is.
zrx8
2023. augusztus 10. 08:01
Mondjuk alapanyag az van hozzá, csak szét kell szedni a francia zászlókat, és összerakni más sorrendben és más szélességben.
ördöngös pepecselés
2023. augusztus 10. 07:00
a b c
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!