Olasz lap: Soros ismét a migrációt segíti

2023. augusztus 23. 10:53

Az olasz Legfelsőbb Bíróság kimondta, hogy a migránsok „csak azért, mert gyakorlatilag mindannyian menedékjogot kérnek, nem illegálisak”.

2023. augusztus 23. 10:53

Az olasz Legfelsőbb Bíróság kimondta, hogy az illegálisan partra szállt migránsok, csak azért, mert gyakorlatilag mindannyian menedékjogot kérnek, nem „illegálisak” – írta az Il Giornale. 

Roberto Saviano újságíró, „a politikai korrektség hercege” egy Twitteres bejegyzéssel mondott köszönetet az Asgi (A Bevándorlással kapcsolatos Jogi Tanulmányok Szervezete) és a Naga (önkéntes szervezet, amely a külföldi állampolgárokat és a romákat segíti) szervezeteknek a migránsok befogadásáért. 

„A két egyesületet Soros György, magyar származású milliárdos üzletember finanszírozza, és 25 ezer eurót kaptak az Intesa Sanpaolo bank alapítványától is. A legmerészebb civil szervezetek kitaláltak egy definíciót, amelytől nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk: »Mozgásban lévő emberek«.

Ebből is látszik, hogy a feje tetejére állt a világ” 

– írta a lap.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

Nyitókép: Fabrice Coffrini/AFP

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2023. szeptember 01. 13:55
salamonhiihii-2 2023. augusztus 23. 11:32, ..."de keresztényi szempontból, "... Most a keresztényi szempontoddal AZONNAL elmész Zseléhez és Putyinhoz, meg a háborúban érdekelt ÖSSZES kufárhoz, hogy AZONNAL hagyják abba a háborút és AZONNAL OLDJÁK MEG, hogy a világ gazdagabbik 20 %-a elegendő javakat biztosítson a világ KIZSÁKMÁNYOLT szegényebbik 80 %-ának, különben takarodj a deszkán baszott tetves pályaudvari lotyó anyádba a keresztényi szempontoddal együtt, amely Magyarország és a magyarság elpusztításában érdekelve, HÜLYEKÉNT akarna HÜLYÉNEK nézni másokat!
csapláros
2023. szeptember 01. 13:48
salamonhiihii-2EX Terminátor 2023. augusztus 23. 11:41 ..."Szerencsére téged már nem lehet agyonütni"... De szerencsére TÉGED és a fajtátokat, a Soros ügynökökkel együtt, még JAVÁRA agyon lehet ütni és a beleitekkel is ki lehet dekorálni a határkerítést, a fejeteket azok oszlopaira tűzve, mint a középkorban! Van rá 750 ezer cigányunk, több ezer Betyársereg és Magyar Gárda, valamint egyén alvó militáris szervezeti tag, hogy egy új Kristályéjszaka kerülhessen ELLENETEK, a migráns simogatók ellen megrendezésre!
csapláros
2023. szeptember 01. 13:38
Az következik az ítéletből, hogy csak azért, mert személyazonosító okmányokkal rendelkezve szabályosan is átléphetik a határokat, a Soros féle szervezetek tagjai és azok szimpatizánsai VALAMENNYIEN illegálisnak és bármelyik országból kiutasítandónak tarthatók, valamint szabadságukban korlátozhatók, deportálhatók, az általuk közvetetten okozott anyagi károk (a migránsok kezelésének a költségei) megtérítésére, vagyonelkobzásra vagy kényszermunkára ítélhetők. Ez ilyen egyszerű. Nehogy már a lekvár tegye el a nagymamát!
kovsa
2023. augusztus 23. 14:38
https://www.youtube.com/watch?v=2BKkzcUhpMw&t=332s https://www.youtube.com/watch?v=Fi7s3MsVMsw Cs. h. t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!