Medvegyev: Boris Johnsonnak elmegyógyintézetbe kellene mennie

2023. július 15. 14:25

„Ott játszhatja a keményfiút” – írta az orosz politikus.

2023. július 15. 14:25
null

Boris Johnson volt brit miniszterelnöknek elmegyógyintézetbe kellene kerülnie, miután felajánlotta, hogy feltétel nélkül vegyék fel Ukrajnát a NATO-ba – reagált Dmitrij Medvegyev, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegram-csatornáján.

Inkább őt, a nyugdíjas bolondot kellene feltételek nélkül bevenni egy elmegyógyintézetbe. Ott játszhatná a keményfiút a sajátjai között, a harmadik világháború kirobbantását követelve” 

– írta az orosz politikus.

Medvegyev bejegyzésében lagyimir Viszockij „Az őrültekházából” című dalának sorait is idézte, amelyben a klinika pácienseinek azon vágyát írta le, hogy megoldják a Bermuda-háromszög rejtélyét. Az idézett részletben az egyik elmebeteg olyannyira őrülten viselkedett, hogy még a többi beteg is rájött, hogy mentális problémái vannak. Medvegyev megjegyezte, hogy ugyanez a sors várt volna a brit politikusra is egy elmegyógyintézet falai között.

Nyitókép: Justin Tallis / AFP
 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. július 15. 17:55
Boris egy fasz.
connorj
2023. július 15. 17:10
Dimitrij! Arra játszanak, hogy ők felveszik, ti meg felégetitek és már megint ti lesztek a rosszak 😎
Jospehe998
2023. július 15. 16:45
Az alkoholisták sok hülyeséget beszélnek..
pipa89
2023. július 15. 16:25
Még Hugh Grant is jobb miniszterelnök volt, mint a jenki dákófényező Boris!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!