Gigantikus szivárványzászlót tűztek ki a Fehér Házra

2023. június 12. 14:25

„Tudjátok, hogy tartoztok valahová, gyönyörűek vagytok – és szeretnek benneteket” – üzente az LMBTQ családoknak a first lady.

2023. június 12. 14:25
null

Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke arról számolt be Instagram-oldalán, hogy a Pride-hónap alkalmából egy hatalmas LMBTQ-zászlót függesztettek ki a Fehér Házra.

Biden úgy fogalmazott a bejegyzésben, hogy 

„A Nép Háza – az Önök háza – egyértelmű üzenetet küld az országnak és a világnak. 

– szögezte le az elnök.

Joe Biden vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Joe Biden több ezer LMBTQ+-személyt hívott meg a Pride-hónap alkalmából a Fehér Házba, hogy így biztosítsa támogatásáról a szexuális kisebbségeket. 

Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház első nyíltan homoszexuális sajtótitkára elmondta, hogy

és úgy gondolják, hogy az ünnepség megtartása fontos módja annak, hogy bemutassák támogatásukat a szexuális kisebbségek iránt”.

Jill Biden, first lady az eseményről azt írta,

Majd üzent minden LMBTQI+ családnak: „Tudjátok, hogy tartoztok valahová, gyönyörűek vagytok – és szeretnek benneteket” – hangsúlyozta.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalazirozsaa
2023. június 14. 13:13
Szégyen !
Pneumaticus
2023. június 13. 06:28
Megjelölték sötét viskójukat az ellenség jelével. Remek célpont az ítélet angyalának!
Nejem
2023. június 13. 05:17
Persze hogy kitették a szines rongyot a viskójukra, hisz buzik. Vagy szopnak, vagy szopatnak. Egész nagy "amérika", egy kurva nagy fertő. Pöcegödör, trutyi, mocsok..
krampus
2023. június 13. 05:08
Biologiai selejtek ezek. A gyonyoru az a szivarvany, amit azert loptak el, mert az embernek hanyi tamad kedve a buzeranciatol, egy koponya s alatta ket fasz keresztben csak nem tett volna jot az agybajosok propagandajanak. De szerintem ezt ok is tudjak, hogy nem egeszsegesek, pont ezert eroltetik, hogy ebben a hazugsagban megerositsuk oket. Nagyon egyszeru dolog, ha barhova inditananak egy expediciot, ahova a lenyeg a benepesitese a bolygonak, szigetnek, a buzik rajta lennenek e a listan? Halalkultusz, az evolucio zsakutcai. Ebben nincs semmi, amit az ember tisztelhetne vagy szerethetne. Sajnos egy betegseg, s eleg beteg dolog ezt reklamozni, unnepeltetni, eljenezni, riszalni a szetbaszott segguket, hogy ez a trendi es ez az egeszseges. Hat nem az. S ezt tudja rajtuk kivul mindenki, meg az is, aki kenyszerbol hazudik nekik, mint itt Bidenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!