Három év börtönre ítéltek egy szlovák nőt, aki kitörölte a fenekét a Koránnal

2023. március 01. 17:24

Sheila Szmerekova mentségül azt hozta fel, hogy gyerekkora óta szexuálisan zaklatták, és emberkereskedelem áldozatává is vált.

2023. március 01. 17:24
null

A besztercebányai Specializált Büntetőbíróság szerdán hároméves szabadságvesztésre ítélte Sheila Szmerekovát, aki évekkel ezelőtt meggyalázta a Koránt, számol be szerda délután a parameter.sk.

A szlovák nő bűne az volt, hogy még 2017-ben készített egy videót arról, hogy kitép egy lapot a szent könyvből, majd kitörli vele a fenekét, ezt követően pedig az egészet levizelte és felgyújtotta. Egyúttal a muszlimok elleni harcra szólított fel.

Szmerekova a tárgyaláson beismerte, hogy ő szerepel a videón, a Koránt egy könyvkereskedésben vette külföldön, a felvételt pedig nem Szlovákiában készítették. Ugyan nem tagadja tettét, mégsem vallja magát bűnösnek,

cselekedetét nem tartja bűncselekménynek, mivel szerinte ezzel senkit sem bántott. 

Védekezésül azt hozta fel, hogy  gyerekkora óta szexuálisan zaklatták, és emberkereskedelem áldozatává is vált. Finnországban állítólag egy menekülttáborba zárták, ahol a muszlim közösséghez tartozó személyek zaklatták. A bíró előtt élősködőknek nevezte őket, akik eladják a saját gyerekeiket és kábítószerrel üzletelnek.

Miindez azonban nem hatotta meg a bírót, aki bűnösnek találta a fiatal nőt szélsőséges bűncselekmény és veszélyes fenyegetőzés elkövetésében, amiért hároméves szabadságvesztésre ítélte. Büntetését minimális őrzési fokozatú börtönben kell letöltenie.

A 2017-es videót ebben a cikkben nézheti meg.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2023. március 03. 04:56
A szlovákok résen vannak ám! korán seggtörlés=börtön. Kíváncsi vagyok, egy Karácsony féle szenteltvízbe vizelésért (ami ugye belefér) mi járna?
390 ft
2023. március 02. 07:40
Mondják hogy a tótok hülyék de eddig nem hittem el.
obsitos0
2023. március 01. 23:39
Csak eltöprengtem: 1./ Vagy hat (6) évig nyomozták, ezzel jól elvolt egy csapat nyomozó; 2./ Vagy most került elő a videó, és rendkívül irritálta a cselekmény a szlovák társadalmat, hatalmas tüntetéseken követelték a Korán helyreállítását, szakcsoport általi restaurálását. Természetesen megtorolta az igazságszolgáltatás a gyalázatos cselekményt.
Almassy
2023. március 01. 22:38
Szerintem a keresztény szimbólumok elleni támadókra kiszabott büntetéssel egyenlőt kellet volna kiszabni rá. "Finnországban állítólag egy menekülttáborba zárták, ahol a muszlim közösséghez tartozó személyek zaklatták." - áh, már kényeztetni sem szabad egy nőt?! Egyébként sem életszerű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!