Boros Imre: A magánpénz-nyugat együtt van abban, hogy az oroszokat leszorítsák (VIDEÓ)

2023. február 23. 21:28

A közgazdász szerint „itt senki nem fog győzni”.

2023. február 23. 21:28
null

A Hír TV Háború Ukrajnában című műsorának vendége csütörtökön Bogár László és Boros Imre volt. Árendás Péter műsorvezető a műsor elején idézte Orbán Viktor miniszterelnök Balatonfüreden, a Fidesz kihelyezett frakcióülésén mondott beszédét, amelyben elhangzott, hogy „nem győzhet Oroszország, mert Ukrajna mögött felsorakozott az egész nyugati világ. Oroszország pedig atomhatalom, és egy atomhatalmat nem lehet sarokba szorítani, mert atomháborút robbanthat ki”.  

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a miniszterelnök újra megerősítette, hogy az egyetlen erkölcsileg helyes pozíció a háborúban a Fidesz–KDNP állásfoglalása,

 „Nem arra megy ki a játék, hogy az egymással szemben álló felek közül valamelyik is győzzön”

Az elhangzottakra Boros Imre úgy reagált, hogy a lényeget a kormányfő elmondta. „Itt nem fog senki győzni. (...) Nem is arra megy ki a játék, hogy a formálisan egymással szemben álló felek közül valamelyik is győzzön, hanem arra, hogy a nemzetközi pénzmagánbirodalom stabilizálja azt, ami van. S azt hozzácsatolja, amit Ukrajnában megszerzett. A magánpénz-nyugat együtt van abban, hogy az oroszokat leszorítsák, mert az ukránoknak mindenképpen győzni kell” – tette hozzá a közgazdász.

A műsorvezető a miniszterelnök azon mondatát is felidézte, hogy Magyarország mellett a Vatikán maradt a béke oldalán. Erre Bogár László azt mondta, hogy ebbe a körbe Törökországot is belesorolná. Bogár úgy véli, hogy

A teljes adás alább tekinthető meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 06. 10:12
Boros et.az MNB egykori párttitkára,Fekete et.legendás seggnyalója,aki már kommunista korában is lopott,dézsmálta a jegybank dolgozói lakásépítési pénzeit,naná,hogy egy pártfegyelmivel megúszta,a VW-ügyben az államnak okozott kár sosem térült meg..és ez osztja még mindig az észt..nagy a káderhiány az ún.nemzeti oldalon..
zöldalma
2023. február 24. 16:55
a két komcsi ugyanazt mondja mint 50 éve, és széljobb élvezi, muhahaha
Lauder Stenonis..
2023. február 23. 23:10
Ez a két fasz is idomul. Fél éve még orosz győzelemről hadováltak. Most már az itt senki sem fog győzninél tartanak. Kíváncsi leszek, hogy fél év múlva mit mondanak majd.
kelemikes
2023. február 23. 21:52
eddig mindig az oroszok győznek - volt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!