Trollkodás mesterfokon: egy lengyel képviselő szünetet kért a szejmben, hogy Donald Tuskék szurkolhassanak a németeknek

2022. december 02. 17:52

Jacek Ozdoba odapirított a Polgári Platformnak.

2022. december 02. 17:52
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy a német válogatottnak már a csoportkörben távoznia kellett a katari vb-ről. Az utolsó, Costa Rica elleni mérkőzésük előtt azonban érdekes jelenetek játszódtak le a lengyel parlament alsóházában.

A PiS (Jog és Igazságosság) egyik képviselője formális szünetre tett javaslatot este 10-ig, hogy a PO (Polgári Platform) szurkolni tudhasson nemzeti válogatottjának, a németeknek. „Tisztelt Házelnök Asszony, tisztelt Hölgyeim és Uraim, hivatalosan is szünetet szeretnék kérni este 10 óráig, hogy a Polgári Platform szurkolhasson a válogatottjuknak” – mondta.

Jacek Ozdoba felszólalása itt nézhető vissza:

Fotó: Mateusz Wlodarczyk / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szgbj
2022. december 03. 06:59
Jó húzás. A sajnos csak az, hogy igaz: Tuskék nemzeti válogatottja a német. Olyanok is. Szivárványország. Miközben az európai nemzetek polgárait gazdaságilag és szabadságjogaikban is megfojtják - ha rajtuk múlik.
Zolotarjov
2022. december 02. 23:14
Jól pofára estek tuskóék..:)
Barpad77. 2
2022. december 02. 22:26
A németek kiesése miatt hány zártkapus mérkőzést kell majd játszanunk?
tjunior
2022. december 02. 20:54
Ezt a magyar parlamentben nem lehet eljátszani a kolostorkucuval, a ruszkik nem jutottak ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!