Régen le kellett volna zárnunk a határokat Magyarországgal – üzentek Szlovákiából

2022. november 11. 08:38

Boris Kollár, a szlovák parlament vezetője a Belügyminisztériumot okolja a migrációs kudarcért.

2022. november 11. 08:38
null

Boris Kollár, a Szlovák Országos Tanács elnöke a cseh-szlovák határon kialakult migránssátorhelyzet miatt a belügyminisztériumot vette célba, amelynek vezetője ellen bizalmatlansági indítványt nyújtanak be – írta az Euractiv.

 – idéztre Kollárt a lap.

A Szlovák Országos Tanács elnöke arról is beszélt, hogy tart attól, hogy a cseh és szlovák határ közelében található sátorvárosból – amelyben a becslések szerint mintegy 100 migráns él jelenleg – idővel egy „hatalmas város” nőhet ki. „Aztán mit csinálunk?” – tette fel a kérdést Boris Kollár.

Nyitókép: VLADIMIR SIMICEK / AFP

 

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pataki
2022. november 11. 21:51
Mikor veti már le Slovakia a kissebbségi komplekszait Magyarországgal szembe? Akkor kéne hangoskodniuk, amikor a nemzeti érdekeket kell kiharcolni az Euban, és nem Szijjártó miniszter hátamögül várni az eredményeket.
Innogreen23
2022. november 11. 18:42
Na ezt most már tényleg nem értem. Ki az a baromállat migráns, aki kínkeservesen bejut Magyarországra és onnan hanyatt homlok nem Ausztria felé rohan? Hanem nekiáll a tót határon lágerozgatni. Ez nekem magas, mint lónak az egyházi zene. Vagy ez megint egy haladár agymenés? Minden mindegy, csak valamit mondjunk? Még jobb ha ezzel magyart gyalázunk?
fatman
2022. november 11. 15:22
jövőre lesznek választások? ott is ki kell rúgni a soros köcsögöket!!!
KovácsJ.
2022. november 11. 15:18
Sok szlovák aberrált politikus, miért nem kellenek a migránsok, hisz szeretitek őket...vagy csak seggnyalás az Eu-s migránspárti hozzáállásotok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!