Trump: Biden belehajszolta Putyint a háborúba

2022. október 09. 15:30

A Biden-adminisztráció ukrajnai háborút megelőző retorikája hozzájárult ahhoz, hogy Putyin úgy döntsön, ahogy – vélekedett a korábbi elnök.

2022. október 09. 15:30
null

Donald Trump egykori amerikai elnök szerint az Egyesült Államok jelenlegi vezetése a hibás azért, hogy

Az egykor elnök azt is bírálta, ahogy Joe Biden kezelte az oroszokkal való diplomáciai kapcsolatokat – írja a Newsweek

A Biden-adminisztráció ukrajnai háborút megelőző retorikája hozzájárult ahhoz, hogy Putyin úgy döntsön, ahogy – mondta Donald Trump a szövetségesének számító jobboldali csatornának, a Real America’s Voice-nak adott interjúban. 

„Valójában gúnyolódtak vele, ha jól megnézzük. Az országunk és az úgynevezett vezetésünk kigúnyolta Putyint” – magyarázta, hozzátéve, hogy az ukrajnai háború soha nem következik be, ha ő az elnök. 

Nyitókép: AFP

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. október 10. 06:53
A másik oldal hülyének tartja, de csak alatta nem tört ki háború! Ha nyer, ennek a háborúnak is vége lesz! Kérdés, mit képes tenni a háttér hatalom, képes-e polgárháborút szítani csak azért, hogy a pénzeik és a hatalmuk ne vesszen.
Parzival
2022. október 09. 21:42
Ez de fasz, nem ez mondta az embereknek, hogy igyanak hipót, az majd megvéd a korona vírustól? Hajrá Biden, hajrá Demokraták, hajrá USA!!!
sorivo4
2022. október 09. 21:31
Aztán igyekezzen vissza, még mielőtt a kínai flotta szétverné az amerikai flottát Tajvan partjainál. Mert utána már nem lesznek birodalom.
sorivo4
2022. október 09. 21:21
"Biden belehajszolta Putyint a háborúba" Ez így van. És azóta is hajszolja bele. Addig hajszolja bele, hogy kénytelen lesz megint Berlinig menni. Pedig esze ágában sem volt. De kénytelen lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!