A legnagyobb török magánbank leállította az együttműködést az orosz fizetési rendszerrel

2022. szeptember 20. 06:30

A bank azután állította le az együttműködést, hogy az Egyesült Államok bejelentette: figyeli a Mir orosz helyi fizetési rendszerben részt vevő török bankokat

2022. szeptember 20. 06:30
null

A legnagyobb török magánbank, az Işbank átmenetileg nem működik együtt az orosz Mir fizetési rendszerrel. A hír azután érkezett, hogy az Egyesült Államok bejelentette: figyeli a Mir orosz helyi fizetési rendszerben részt vevő török bankokat – írta az Unian.

A hírportál szerint az Európai Unió úgy véli, hogy Törökország bankszektora olyan kiskapu, amely lehetővé teszi Oroszország számára a szankciók kijátszását.

A bank közleményében azt írta, hogy

Nyitókép: Loïc VENANCE / AFP

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. szeptember 20. 07:55
"A bank azután állította le az együttműködést, hogy az Egyesült Államok bejelentette: figyeli a Mir orosz helyi fizetési rendszerben részt vevő török bankokat" A pénzügyi világ szervesen kapcsolódik egymáshoz! -már pedig, ha a pénzügyi világot uraló kiválasztottak üzennek, hogy ne tovább, ott nem lehet apelláta!
kaffogó hebrencs
2022. szeptember 20. 07:38
De jó ilyen szabad világban élni...
néhai Ch.Pilot
2022. szeptember 20. 07:35
Szóval már megint az USA (United States of Antichrist)... Oda kellene már küldeni a Tomot, hogy rend legyen...
anonimusz007
2022. szeptember 20. 07:16
Becsicskultak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!