Mi egy jobb, élhetőbb országot akarunk

2020. december 12. 09:04

Csak a jóhiszemű együttműködés erősítheti a bizalmat.

2020. december 12. 09:04
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

„Perceken belül kezdjük a kormányalakítási tárgyalásokat.

Először is egy megvalósítható, a társadalmi elvárásokra jó válaszokat adó kormányprogramra van szükség, amelynek megvalósítását egy jól felépített kormánystruktúra és egy stabil parlamenti többség tudja biztosítani.

Csak a jóhiszemű együttműködés erősítheti a bizalmat. Mi egy jobb, élhetőbb országot akarunk.”

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2020. december 12. 13:44
Bennünket a szavazás előtt elárultak a csehek és a tótok. Csak nehogy az oláhokat is ide egye a fekete fene. Tele van az eu árulókkal.
barany
2020. december 12. 12:17
Kelemen Hunornak nem az anyaországiak, hanem az erdélyi magyarok bizalmát kell megnyerni. Tőle és politikus kollégáitól, de a romániai magyar átlagemberektől sem várható el a román ellenesség. Nekik Romániában kell boldogulniuk. És úgy néz ki, hogy a székelyeknek sikerült megtalálniuk azt a középutat, ami nem irritálja túlságosan a románokat, ugyanakkor biztosítja székely-magyar identitásuk megőrzését. Gondoljunk bele, száz év alatt egyáltalán nem sikerült elrománosítani őket. Sokat segít nekik a magyar állampolgárság, és az anyaország anyagi támogatása. Kormányunknak keresni kell a románok barátságát. Ami nem könnyű, de nem is reménytelen, mert hála Orbánnak, a térség meghatározó országa lettünk. Több román politikusnak imponál az orbáni politika. A magyar-szerb viszony barátsággá válása követendő példa lehet a magyar és a román kormány számára.
szürkeSzarvas
2020. december 12. 09:42
Akkor lesz esélyetek,ha már kihalnak a "Nepunosaitok"..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!