Plakátkampánnyal mennek neki a lengyelek a németeknek

2017. augusztus 31. 09:18

A lengyelek most már plakátokon is kárpótlást követelnek a németektől a II. világháborúban elszenvedett veszteségeikért.

2017. augusztus 31. 09:18

A lengyelek már plakátkampánnyal is üzennek Németországnak: kárpótlást követelnek a II. világháborúban elszenvedett veszteségeikért. „A jelenlegi lengyel kormány úgy gondolja, az emberek kárpótlásra vágynak, és ez történelmileg, jogilag és erkölcsileg is jár” – mondta Ryszard Czarnecki, a lengyel kormánypárt által delegált európai parlamenti alelnök. 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 31. 23:31
OK, a hülyeség ragadós. Ők sem gondolkoznak diplimáciában, inkább hergelik a népet. Gratulálok, így kell felnőtt, kulturált módra viselkedni. A prolikat hergeljük, aztán csodálkozunk, ha az istenbarmai suttyókat választanak, az okosok meg menekülnek. Nálunk már megtörtént...
kzs2
2017. augusztus 31. 21:18
Egész nyugati világnak is benyújthatják a számlát, hogy szövetkeztek a szovjetekkel.... Gyáva franciák és angolok beálltak az erősebb rossz mögé. https://www.youtube.com/watch?v=gHRfCWtfIhI
Lord Shen
2017. augusztus 31. 21:05
Mi magyarok, főleg a határon túliak mennyit kapnak Trianonért?
Akitlosz
2017. augusztus 31. 19:45
Erősen kétlem, hogy járna. A mai Lengyelország nagy része még Németország volt 100 éve. Nem elég kárpótlás Danzig, Rastenburg, Breslau meg a többi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!