Apartheiddel vádolja Izraelt a palesztin vezető

2017. február 08. 14:36

Az új izraeli telepestörvény „a népünk elleni agresszió” – jelentette ki kedden Párizsban Mahmúd Abbász, a Palesztin Hatóság elnöke.

2017. február 08. 14:36

Az izraeli parlament hétfőn fogadta el azt a törvényt, amely visszamenőleg jogszerűnek nyilvánítja mintegy négyezer ciszjordániai telepesotthon felépítését. 

A palesztin államfőt Francois Hollande francia elnök fogadta kedden.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabor7th
2017. február 09. 10:57
Nekik lehet.
Spiler
2017. február 08. 19:42
Oroszorszag teruleteket foglal el a nemzetkozi joggal szembemenve ---> szankciok, Oroszorszag demonizalasa Izrael teruleteket foglal el es sajatit ki a nemzetkozi joggal szembemenve ----> tapsolnak neki.## kettos merce at its best!!
OberEnnsinnen
2017. február 08. 17:36
"Szexuálisan zaklatott egy magyar nőt egy migráns a vonaton " - írja a HVG és a Népszava. Ja, nem a HVG, de nem is a Népszava... Miért hozom ezt ide? Csak annyi, hogy: "A Wikileaks-iratokból kiderült: H. Clinton szerint Az Arab tavaszra, az arab országok meggyengítésére Izrael érdekében került sor." Ja, a Népszava, HVG meg a többi előállhatna már azzal: ha nincs az arab tavasz, még több migráns jönne. Nem is értem, Soros ezt hogyhogy nem kéri számon rajtuk, mivel annyira egyértelmű.
ichneumon
2017. február 08. 15:43
Nincs olyan nép, hogy "palesztin". Kecskepásztor törzsekből verbuválódott arabok, akiket Arafat egy holdvilágos éjjelen elkersztelt palesztinnak. A többi mese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!